Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 10 juni 2008

Karin Bloemen viert 25-jarig jubileum in Theater Carré Kaartverkoop start zaterdag, dvd-box met hoogtepunten verschijnt dit najaar

Karin Bloemen staat 25 jaar op het podium en viert dat op 26 en 27 oktober met een exclusieve jubileumvoorstelling in Koninklijk Theater Carré. De kaartverkoop start komende zaterdag, 14 juni, via de kassa van het theater. Ter gelegenheid van het jubileum verschijnt dit najaar een zevendelige dvd-box met onder andere al haar grote theatershows en veel extra materiaal dat nog niet eerder uitgebracht werd op dvd.

Op 27 oktober 1983, precies 25 jaar geleden, was de première van de musical De zoon van Louis Davids, het eerste professionele optreden van Karin. Tijdens de jubileumshow in Carré krijgt Karin gezelschap van artiesten met wie zij de afgelopen jaren veelvuldig samenwerkte, waaronder Cor Bakker, Stanley Burleson en Marjolijn Touw. Vele hoogtepunten uit oude shows komen voorbij, zoals Zuid-Afrika uit Bosje Bloemen, Geen kind meer uit La on tour, Assepoester uit La Bloemen en de Dronken-act uit Kameleon.

Afgelopen theaterseizoen stond de diva nog helemaal alleen op de Nederlandse podia met haar solovoorstelling Overgang. Deze voorstelling is in een nieuwe serie van 27 januari tot en met 16 juni 2009 te zien in de Nederlandse theaters.

Zie ook: www.labloemen.nl