Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 21 augustus 2008

Extra voorstelling Jubileumshow Karin Bloemen

De eerste van de twee Jubileumshows van Karin Bloemen op 26 oktober in Koninklijk Theater Carré is uitverkocht, dat maakte haar management vandaag bekend. Door de aanhoudende vraag naar kaarten, heeft de diva besloten ook de tweede show op 27 oktober open te stellen voor het publiek. Deze voorstelling wordt tevens opgenomen en uitgezonden door de VARA.

Karin Bloemen staat 25 jaar op het podium en viert dat met een Jubileumshow in Koninklijk Theater Carré. Op 26 en 27 oktober krijgt ze gezelschap van artiesten met wie zij de afgelopen jaren veelvuldig samenwerkte, waaronder Cor Bakker, Stanley Burleson, Marjolijn Touw en Adelheid Roosen. Hoogtepunten uit eerdere shows komen voorbij, zoals Zuid-Afrika uit Bosje Bloemen, Geen kind meer uit La on tour, Assepoester uit La Bloemen en de Dronken-act uit Kameleon.

Op 27 oktober wordt ook de zevendelige dvd-box uitgereikt met alle grote theatershows van Karin Bloemen, aangevuld met veel extra materiaal dat nog niet eerder uitgebracht werd op dvd.

www.labloemen.nl