TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 22-10-2008

Televisie
JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ
Uitzending zondag 26 oktober
Nederland 3 - 21.50 uur

JAN IS 'ZIEK'

In de uitzending van JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ op zondag 26 oktober moet Simon alleen naar het vliegveld om Frans Bauer op te halen. Hij zou dit samen met Jan doen, maar Jan is ziek. Wat hij precies heeft is niet meteen duidelijk, maar later op de dag wordt het Simon maar al te duidelijk wat Jan heeft en hij is daar niet blij mee...

Intussen gaat Simon samen met Frans en Filemon paardrijden en de rest gaat jetskieën. 's Avonds is er een optreden van Frans Bauer, samen met Jan, Nick & Simon en de 3 J's, op de boulevard van Mallorca.

Ook in 2008 maakt Jan Smit samen met zijn muzikale vrienden Nick & Simon en de 3js (Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte) een tour langs de Spaanse Costa's. De reissoap JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ gaat dit jaar niet over de weg, maar over het water. Op een zeilschip ontvangt hij weer bekende vrienden als Frans Bauer, Giel Beelen, Filemon Wesselink, Antje Monteiro en de leden van de band Racoon. Op campings aan onder andere de Costa Brava en op Mallorca treden Jan, Nick & Simon en de 3js op, samen met de aanwezige gast.

Voor informatie: www.sterren.nl.