TopShelf MegaStores redt finale Het Gezicht van 2008


Finale tijdens Megasensatie op zondag 26 oktober 2008 in Ahoy Rotterdam

ZEIST, 20081021 -- De oorspronkelijke finaleshow van Het Gezicht van 2008 zou gehouden worden tijdens het event "It's a Fashion Experience". Door tegenvallende kaartverkoop heeft dit event geen doorgang kunnen vinden. De organisatie van HGV2008 moest hierdoor in aller ijl uitwijken naar een alternatieve locatie. Deze locatie hebben we dankzij TopShelf Megastores kunnen vinden. Door enthousiaste medewerking van de organisatie van de Megasensatie kan de finale van onze waanzinnige verkiezing een week later alsnog doorgang vinden. Wij zullen op de catwalk op zondag 26 oktober 2008 de verkiezing van Het Gezicht van 2008 afronden met de finale en met 3 winnaars de strijd afsluiten.

De naam Megasensatie zegt het al; een sensationeel MEGA evenement.
De Megasensatie wordt georganiseerd door TopShelf Megastores en vindt plaats van 24 t/m 26 oktober aanstaande in Ahoy in Rotterdam. De Megasensatie: lekker shoppen tot je erbij neervalt, de beste merken met de mooiste stands, modeshows, de leukste koopjes, clinics, demonstraties, optredens van bekende artiesten, lekker eten en drinken en een MEGA prijzenpakket dat onder de bezoekers verloot wordt! Iedere beursdag staat in het teken van een thema. Op vrijdag is dat Wintersport, de zaterdag is er extra aandacht voor Fashion en op zondag staan de families centraal op Family Day. Kijk voor de openingstijden op www.megasensatie.nl.

Win kaarten voor de finale via de laatste stemronde.
Op de site www.hetgezichtvan2008.nl kan tot vrijdag 24 oktober middernacht gestemd worden. De afgelopen tijd hebben al tienduizenden Nederlanders hun stem uitgebracht op hun favoriete finalist van het Gezicht van 2008. Via de populaire community Hyves - hetgezichtvan2008.hyves.nl zijn 100 kaarten te winnen voor de finale op zondag 26 oktober 2008. Deelnemers kunnen daar in een poll aangeven wie de meeste internet stemmen krijgt. De winnaars krijgen op zaterdag 25 oktober 2008 bericht.