Socialistische Partij

Vrijdag 31 oktober: Thema-avond integratie in Groningen

26-10-2008 * Vrijdag 31 oktober vindt de volgende thema avond plaats. SP-wethouder Peter Verschuren maakt samen met Afsaneh Moghadam van Maatschappelijk en Juridische dienstverlening en Nanneke Jager, docent inburgering van Agens de balans op van de integratie in Groningen. Wat gaat er allemaal goed en wat kan er beter?

Naar aanleiding van het uitkomen van de nota: 'Eigenlijk mogen we elkaar allemaal wel, integreren in Groningen' wordt de discussie gevoerd over het verloop van de integratie in de stad. In deze nota staat de uitkomst van de gesprekken, gevoerd met verschillende groepen mensenin de stad en de visie van de wethouder daarop. Het probeert vragen te beantwoorden over hoe dat gaat, samenleven in een stad. Gebeurt het op een respectvolle manier? Hoe gaat de politiek hier mee om, zijn de risico's die de politiek ziet we dezelfde als hoe de mensen erover denken?

Over deze onderwerpen wordt op de thema-avond gediscussieerd. Kom ook! We beginnen vrijdag 31 oktober om 20.00 uur, SP-pand, Nieuwe Boteringestraat 74. Iedereen is van harte welkom!