Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Komende twee weken honderden spreekuren over kredietcrisis bij De Hypotheker Volop inschrijvingen voor inloopspreekuren over gevolgen kredietcrisis

Rotterdam, 26 oktober 2008 - Op de inloopspreekuren, die De Hypotheker in al hun ruim 170 vestigingen gaat houden, is dit weekend al volop ingeschreven op de website van De Hypotheker. Dit initiatief werd kort voor het weekend bekend gemaakt. Alle vestigingen organiseren vanaf morgen tot met zaterdag 8 november op verschillende momenten deze inloopspreekuren waar alle consumenten terecht kunnen met vragen over gevolgen van de financiële crisis voor bijvoorbeeld hun hypotheek, bankspaarproduct of pensioen.

Bas Millenaar, commercieel directeur van De Hypotheker : "We willen er juist nu zijn voor iedereen die ongerust is. Ik denk dat we heel veel onterechte onrust weg kunnen nemen tijdens deze inloopspreekuren. Mensen willen natuurlijk weten wat de kredietcrisis voor hun persoonlijke financiële situatie betekent. Daarom hebben wij deze inloopspreekuren georganiseerd. Dit weekend zijn er direct al volop inschrijvingen op onze website binnengekomen. Iedereen is welkom en kan zijn vragen voorleggen aan onze adviseurs."

Uit onderzoek dat is uitgevoerd door Intomart in opdracht van De Hypotheker blijkt dat 62% van de consumenten zich zorgen maakt over een flinke stijging van de hypotheekrente als gevolg van de financiële crisis. En ook dat 51% zich zorgen maakt over hogere maandlasten voor de hypotheek als gevolg van de kredietcrisis. Vorige week activeerde De Hypotheker op haar website www.hypotheker.nl al een rubriek 'Veelgestelde vragen'.

De inloopspreekuren staan gepland tussen maandag 27 oktober en zaterdag 8 november. Consumenten kunnen dan binnenlopen bij een vestiging bij hen in de buurt. De exacte tijdstippen worden per vestiging via de lokale media bekend gemaakt, maar zijn ook te lezen op onze internetsite. Men kan zich inschrijven via www.hypotheker.nl/kredietcrisis. Daar kan ook alvast de Kredietcrisis Hypotheektest worden gedaan. De uitslag van die test kan men uitgeprint meenemen naar het inloopspreekuur in de buurt.


- EINDE PERSBERICHT -

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht