EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

Reactie EVO en TLN op de oproep van ChristenUnie om de mogelijkheid van een tunnel bij de aanleg van de A4 Midden-Delfland te onderzoeken:

De ChristenUnie maakt met dit plan de verlenging van de A4 de langst lopende soapserie van Nederland. Na een halve eeuw van discussies komt de fractie met een idee dat met gemak weer een paar jaar vertraging oplevert. Dit terwijl op werkelijk alle mogelijke manieren de nadelen van de verlenging voor de leefomgeving worden gecompenseerd. Bijvoorbeeld door de aanleg van nieuwe natuurparken.

EVO en TLN hebben er geen woorden voor dat de ChristenUnie praatronde nummer 150 wil opstarten, terwijl uit de Economische Wegwijzer van EVO en TLN eerder bleek dat de economische schade door files tussen Den Haag en Rotterdam in vier jaar explosief toenam met 68%. Ook blijkt uit eerder onderzoek van EVO dat 94% van de ondernemers in de buurt van de A4 vindt dat de tijd van praten nu echt voorbij is en de spade de grond in moet. De organisaties roepen de regeringspartij dan ook op om terug te komen op dit onzalige voornemen.