Gemeente Lisse

Energieboxenactie voor minima groot succes

De gemeente Lisse, de andere gemeenten in de regio Holland Rijnland en de gemeente Rijnwoude startten onlangs samen een energieboxenactie. Dit is in samenwerking met de Milieudienst West-Holland. Met bijna achthonderdvijftig aanvragen is de actie een groot succes geworden.

Inwoners met een bijstandsinkomen konden zich aanmelden voor een gratis energiebox. Er waren voor de hele regio vijfhonderd energieboxen beschikbaar. Om de driehonderdvijftig extra aanmelders niet te hoeven teleurstellen, heeft onder andere de gemeente Lisse extra budget vrijgemaakt. Alle aanvragers uit Lisse hebben een energiebox gekregen.

Waarom deze actie?

Juist de inwoners met een laag inkomen ervaren maandelijks de negatieve gevolgen van de gestegen energieprijzen. Daarom is besloten om bij deze doelgroep energiebesparing te stimuleren door het gratis uitdelen van energieboxen. De inhoud van deze box bestaat uit diverse elektriciteitsbesparende producten die gemakkelijk toepasbaar zijn en waarmee per jaar al snel zon 100,- bespaard kan worden.

Ook interesse?

Via de website http://www.verlichtwonen.nl/ kunt u de producten in de box bestellen met ruim 40% korting! Met vragen over deze actie kunt u terecht bij het Servicepunt Verlicht Wonen op telefoonnummer (030) 300 2447.

Laatst gewijzigd op: 23-10-2008 13:47