Ingezonden persbericht


Persbericht

Online Rebranding Getronics met ID interactive

Zwolle, 27 oktober 2008 ID interactive, het full service-bureau voor interactieve digitale media, heeft het creatieve concept ontwikkeld voor zowel de externe als de interne website van Getronics. Dit nieuwe online concept maakt deel uit van de rebranding van Getronics, die maandag 13 oktober jl. officieel van start is gegaan.

Eind 2007 is Getronics onderdeel geworden van KPN. Een vernieuwde organisatie, een nieuw bestuur en een nieuwe bedrijfsstrategie; dit alles geeft aanleiding voor het introduceren van een vernieuwd merk. De effectieve inzet van online media is een belangrijk uitgangspunt geweest voor de ontwikkeling van de nieuwe merkstrategie van Getronics, aldus Jolanda Peek, VP Communications Getronics.

Met betrekking tot het online gedeelte doet Getronics al een aantal jaren zaken met ID interactive, wat met zoveel tevredenheid verloopt dat de samenwerking continueert. ID interactive heeft voor de rebranding van Getronics dan ook zowel de externe als de interne site ontwikkeld. Beide sites worden gefaseerd omgezet in de nieuwe stijl. De externe site wordt onder andere voor branding gebruikt; het geeft lading aan het merk Getronics, verder wordt de site ingezet als recruitment tool en als leadgenerator.

Tot op de dag van vandaag werken Getronics en ID interactive op een goede basis samen en inmiddels kent ID interactive het bedrijf heel goed, meent Peek. Zij hebben aan een half woord genoeg om met verrassende voorstellen te komen. Wij zochten een partner die zij aan zij met ons samenwerkt aan het realiseren van onze doelstellingen; dat doet ID interactive! Er bestaat dan ook geen twijfel over dat bij acties met een online component nadrukkelijk met ID interactive samengewerkt zal worden. Mede dankzij uitdagingen als de rebranding van afgelopen week, ontstaat een nauwe band tussen leverancier en opdrachtgever. Dat is zeer prettig samenwerken.

De relatie die ID interactive en Getronics hebben is erg bijzonder , aldus Arnout Schutte en Max Schrevelius van ID interactive. Wij zijn dan ook blij dat Getronics wederom voor ons gekozen heeft en zijn erg trots op het resultaat.

ID interactive Burgemeester Van Roijensingel 21 - 8011 CT Zwolle

Tel: 038-4229999 e-mail: info@idinteractive.nl internet: www.idinteractive.nl

Over ID interactive

ID interactive is een full servicebureau voor interactieve digitale media, gespecialiseerd in strategie en creatie. Het bureau ondersteunt en realiseert actiematige en strategische projecten en levert daarmee een substantiële bijdrage aan de online marktstrategie van A-merken (in wording). Het dienstenpalet van ID interactive bestaat uit advies en design van corporate websites, webshops, extranetten, portals, e-mail nieuwsbrieven, games en banners en ID manager, het softwareplatform voor marketing resource management. ID interactive is onderdeel van Capital ID. Voor meer informatie zie: www.idinteractive.nl.


---

ID interactive BV - e-mail: info@idinteractive - internet: www.interactive.nl

Over Capital ID

Capital ID richt zich op het automatiseren van marketingcommunicatie. Met de eigen ontwikkelde software genaamd ID manager is Capital ID marktleider in Europa op het gebied van marketing operations management (MOM) en digital asset management (DAM). Daarnaast biedt het bedrijf diensten op het gebied van e-commerce en online marketing. Tot het klantenbestand van Capital ID behoren onder andere Randstad Holding, Starbucks, AkzoNobel, Rabobank, OHRA, Grolsch, Rijksoverheid. Capital ID wordt geleid door Dennis Steen en Andréy Prins. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. Voor meer informatie zie www.capitalid.com.


---

Capital ID BV e-mail: info@capitalid.com internet: www.capitalid.com

Voor redactionele informatie:

Influx PR Marleen Lassche tel: 055 3663034 e-mail: marleen@influx-pr.com

Of ID interactive Max Schrevelius - tel: 06 450 966 44 - e-mail: m.schrevelius@idinteractive.nl

Of Capital ID Dennis Steen tel: 06 51420626 e-mail: d.steen@capitalid.nl