Gemeente Roermond

Informatieavond over reconstructie singelring

Dinsdagavond 28 oktober a.s. vindt in theaterhotel De Oranjerie aan het Kloosterwandplein een algemene informatieavond plaats die betrekking heeft op de voorgenomen reconstructie van de singelring. De ontvangst is vanaf 19.00 uur. De avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom!, aldus wethouder IJff van Verkeer.

De reconstructie van de singelring Roermond staat hiermee weer op de agenda. In de jaren 2002 en 2003 is gewerkt aan een visie voor de toekomstige reconstructie. Om in de stad een goede doorstroming van het verkeer te garanderen tijdens de aanleg van de A73 is de verdere planvoorbereiding toen geparkeerd. De gemeente pakt de draad nu weer op. Deze avond komen vragen aan bod zoals: wat was de visie toen, welke ontwikkelingen hebben zich voorgedaan en hoe gaat de doorstart van het project er uit zien?

Het is de bedoeling van de Gemeente Roermond om in het voorbereidingstraject samen te werken met een klankbordgroep van bewoners en belanghebbenden. Het gaat hierbij zowel om het actualiseren van de visie als het uitwerken van het inrichtingsontwerp vanuit de visie. Na afloop van de informatieavond kunnen belangstellenden zich hiervoor aanmelden. De eerste bijeenkomst met deze klankbordgroep staat gepland voor dinsdagavond 18 november 2008.

Publicatiedatum: 08-10-2008 Bijgewerkt: 08-10-2008