UITNODIGING Zakenfestival Rotterdam 28, 29 en 30 oktober

23/10/2008 12:05

AM+D

UITNODIGING

Op dinsdagavond 28 oktober wordt het zakenfestival tijdens een diner in het 25KV gebouw in Rotterdam geopend door Burgemeester Ivo Opstelten. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. U kunt u via onderstaand telefoonnummer aanmelden.

Ook op de 29ste en 30ste oktober bent u van harte welkom in het WTC in Rotterdam tijdens de opening door Wethouder Mark Harbers en bij de vele workshops.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op een van deze data.

Het Zakenfestival Rotterdam is dit jaar vernieuwd en biedt een compact, kwalitatief programma met veel (online) netwerkmogelijkheden met veel aandacht voor nieuwe vormen van communicatie en netwerken. Deze vernieuwde programmaopbouw zal een brede doelgroep aanspreken. Zo wordt het Zakenfestival 2008 een must voor gevestigde én nieuwe ondernemers, grote én kleinere ondernemers en autochtone én allochtone ondernemers. Er worden meer dan 6000 bezoekers verwacht uit de branches Transport & Logistiek, Detailhandel & Retail, Haven en Industrie, Financiële dienstverlening en uit de Medische- en Creatieve sector.

Op 29 en 30 oktober 2008 vormen in het Beurs-World Trade Center presentaties, workshops, themasessies en debatten een ware goudmijn om kennis en contacten op te doen. Het Zakenfestival 2008 draait om het thema PUUR. Ondernemers vinden op het zakenfestival dan ook pure inspiratie.

Programma highlights woensdag 29 oktober


- Officiële opening door Mark Harbers; wethouder binnen het College van B? verantwoordelijk voor de portefeuilles Economie, Haven en Milieu.


- Atilla Aytekin, oprichter van de Dutch Dream Foundation. Daarnaast is Atilla Aytekin oprichter

en CEO van Triodor Software een internationaal software ontwikkelingsbedrijf


- Duurzame mobiliteit door Arjan Dikman; Programma Directeur van Rotterdam Climate Initiative en Egbert Vennik; sinds 2003 directeur van Van Gansewinkel regio Zuid-Holland.


- Cijfers & trends door de Rabobank Rotterdam


- Gastvrij Ondernemen, volgens het geheime recept van Herman den Blijker door Milo Berlijn; Hospitality trainer Engel & Colfield . Milo Berlijn geeft vanaf 1996 o.a. trainingen in gastvrijheid in het bedrijfsleven. Waarbij hij voorafgaand 'under cover' gaat in het bedrijf wat hij traint.


- Inzet van Gaming in je onderneming door Jeroen Kraak, Managing Director van The Game Syndicate Group


- Ruud Koornstra, directeur Tendris; een initiëringmaatschappij voor duurzame ondernemingen en oprichter IDtv 'van lingobal naar wereldbol'. Hij staat aan de wieg van Durion Energie (later Oxxio) en de Visa Greencard.


- LIVE DEBAT om 18.00 uur 'kansen en uitdagingen voor de Rotterdamse Ondernemer'


- Nieuwe BVG-regeling door Ad Sosef; Projectleider. Jan Cees van Duin; bedrijfseconoom, sinds 1993 zelfstandig ondernemer en vice-voorzitter ON010. Wethouder Dominic Schrijver; is sinds april 2007 binnen het College van B? verantwoordelijk voor de portefeuilles Werk, Sociale Zaken en Grotestedenbeleid.

Programma highlights donderdag 30 oktober


- Over succesvol leidinggeven door Marc Lammers, oud-bondscoach dames hockey en Pieter de Vries, rising organisatie adviseur, directeur en oprichter van Business-Refreshment, managementadviseur, schrijver, inspirator en motivator


- Head of Marketing Google Benelux, over zoekmachinemarketing


- Over de Xfactor van je bedrijf, Henkjan Smits; van medisch student tot zanger, gitarist, songwriter, tot platenproducer, presentator en auteur. Tot talentontwikkelaar.


- Het nieuwe werken door Robert Blaas, Marketing Manager Netherlands Tandberg en René Dormelen, product manager Microsoft Nederland

Voor het totale programma kunt u kijken op www.zakenfestival.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.zakenfestival.nl