Gemeente Voorschoten

november

Onderzoek naar woonwensen in november

Richard Wagner serviceflat De gemeente gaat de woonwensen van de inwoners van Voorschoten inventariseren. Daarom wordt in november een woningbehoefte-onderzoek gehouden. Het onderzoek bestaat uit een telefonische enquête onder ongeveer 1000 huishoudens. Uw medewerking aan dit onderzoek wordt zeer op prijs gesteld, mocht uw huishouden hiervoor worden benaderd!Met de resultaten kan de gemeente zo goed mogelijk inspelen op de vraag naar woonruimte nu en in de nabije toekomst en op specifieke woon-, zorg- en welzijnswensen. De input wordt tevens gebruikt bij het opstellen van een nieuwe woonvisie voor Voorschoten.

Enquête
De enquête bevat vragen over uw woonsituatie op dit moment en over uw eventuele verhuisplannen. Als u thuiswonende kinderen heeft in de leeftijd van 18 jaar of ouder worden ook vragen gesteld over hun eventuele verhuisplannen. Valt u binnen de leeftijdsgroep 65 jaar of ouder, dan worden ook vragen gesteld over uw behoefte aan zorg- en dienstverlening in uw woonomgeving. Deelname aan de enquête vraagt niet veel van uw tijd. De door u verstrekte gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Onderzoeksbureau
U kunt dus in de maand november voor het onderzoek telefonisch worden benaderd door een enquêteur van onderzoeksbureau Van Diggele uit Amsterdam. De enquêteur benadrukt dat het onderzoek in opdracht van de gemeente wordt uitgevoerd. Mocht u telefonisch niet bereikbaar zijn, dan is het mogelijk dat een enquêteur u thuis bezoekt. Deze persoon beschikt over een legitimatiebewijs van de gemeente.
* 28 oktober 2008