Alphacomm neemt marktleider online prepaid distributie Duitsland over

28/10/2008 13:50

Alphacomm Prepaid Services B.V.

Rotterdam, oktober 2008 - Alphacomm Prepaid Services, de marktleider op het gebied van online distributie van prepaid tegoed naar consumenten, neemt per direct de Duitse marktleider over. Alphacomm behoort tot de top 10 van meest verkopende webwinkels in Nederland en levert applicaties die het mogelijk maken o.a. prepaid beltegoed online te verkopen.

Ondanks spannende tijden in de financiële wereld is Alphacomm Prepaid Services erin geslaagd de overname van de Duitse marktleider in online prepaid distributie Verivox rond te krijgen. Hiermee is Alphacomm Prepaid services niet alleen de nummer één in Nederland, maar ook in Duitsland met klanten als Deutsche Bank en T-mobile.

De overname, die grotendeels uit eigen middelen wordt gefinancieerd en deels uit bancair krediet, is de opmaat naar een verdere internationale expansie van de online prepaid activiteiten.

Huub Sparnaay. Directeur Alphacomm:

Afgelopen jaar is er zwaar geïnvesteerd in de marketing van onze eigen website opwaarderen.nl en dat heeft goede resultaten opgeleverd. Momenteel wordt 1 op de 40 iDeal transacties in Nederland uitgevoerd via deze en andere websites die de applicatie gebruiken, wat een gigantische aantal is.

Hetzelfde succes willen we behalen in Duitsland, een markt die 7 keer groter is dan de Nederlandse. Door de overname maken we een vliegende start, hebben we direct de grote mobiele operators als klant en een 1,5 miljoen gebruikers. Daarnaast lanceren we in Duitsland ook meteen de website Aufladen.de. Het is een goed gevoel dat juist in deze bijzondere tijden alles op zijn plaats valt en onze strategie van low costs en high volume de juiste blijkt te zijn.

Alphacomm Prepaid Services

Alphacomm Prepaid Services richt zich op de generatie en directe online distributie van prepaid tegoed. Niet alleen beltegoed, maar ook andere producten zoals energie, muziek en games kunnen via de distributiekanalen van Prepaid Services aan gebruikers worden geleverd. Zij is actief in meerdere Europese landen en is met www.opwaarderen.nl en www.aufladen.de de grootste speler in de distributie van prepaid tegoed naar consumenten in Nederland en Duitsland.

Over Alphacomm

Alphacomm is in 1997 opgericht door Huub Sparnaay, de huidige directeur. De organisatie heeft als doel het ontwikkelen en of in de markt zetten van vernieuwende concepten. Deze ideeën worden zowel binnen als buiten de organisatie ontwikkeld. Daarnaast investeert Alphacomm in innovatieve marketing gedreven organisaties. Voor meer informatie zie www.alphacomm.nl

(EINDE)

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.ac-prepaid.com