Ringcall profiteert van dreigende recessie

28/10/2008 16:46

JKMC Holding B.V.

Ringcall profiteert van dreigende recessie

Verdubbeling van het aantal gesprekken binnen een jaar via 0900 - 1945

Nieuwkomer en rebel in de teleconference- markt Ringcall,profiteert van de alsmaar toenemende files en dreigende economische crisis. Ringcall constateert naast de reguliere stijgende omzet tijdens de kantooruren een explosieve toename in gesprekken buiten de kantoortijden en vanuit huis. Met name tijdens de ochtend en avondspits neemt het aantal mobiele telefonische vergaderingen fors toe.

Duurzaam overleg

Economische kostenbesparende motieven, een betere benutting van de reis- en verblijftijd in en om de auto, het werken vanuit huis en het direct "on te spot" kunnen regelen van een telefonische vergadering, zijn hier mede debet aan.

Een jaar op de markt

Begin 2007 is in Nederland Ringcall geïntroduceerd als een betaalbaar en simpel alternatief voor de vaak omslachtige en kostbare telefonische vergaderingen. Bedrijven, waarvan de medewerkers verspreid over Nederland of in het buitenland werken, waarbij regelmatig overleg met derden aan de orde is, maken hier dankbaar gebruik van.

Succesformule

Het succes is mede te danken aan het eenvoudige gebruik. Geen abonnement, zelf de code, datum en tijd bedenken, per mail/sms melden aan de deelnemers en men zit na het bellen van het nummer 0900 - 1945, direct op goedkope wijze in een telefonische vergadering.

Internationale belangstelling

Met name zzp'ers, adviesbureaus en bedrijven uit allerlei branches van het mkb maken gebruik van Ringcall. Naast het groeiende aantal gebruikers in Nederland, neemt ook de belangstelling vanuit het buitenland fors toe. Gebruikers uit 34 verschillende landen hebben het afgelopen jaar interesse in Ringcall getoond.

Duurzaam overleg

Ringcall is onderdeel van Brand New Directions en stelt zich tot doel om telefonisch groepsoverleg en vergaderingen op een zo efficiënt, simpele en betaalbare wijze te laten plaatsvinden met behulp van state of the art bewezen duurzame technologieën.

Einde persbericht





http://www.ringcall.nl

http://www.jkmc.nl/