Gemeente Sint-Oedenrode


Judith Smits - 08-10-28 besluitenlijst opb.doc Pagina 1

OPENBARE Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 28 oktober 2008 pagina 1 Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­ van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering dd. 21 oktober 2008
2. Best.secr Uitnodigingen: Beslissen wie gaat. a. weth. Dekkers gaat; a. Indoor Ruiterdagen Nijnsel 2, 8 en 9 b. burg. en weth. Dekkers november; gaan; b. Ingebruikname hernieuwd hoofdveld c. voltallige colege gaat om en tribune VV Rhode d.d. 2 november; 15.00 uur. c. receptie Prins Papgat d.d. 16 november.

3. BEZ-BV Oefening Ministerie van Defensie. Kennisnemen van oefening "Stray Cat" van het Ministerie Akkoord. van Defensie die gehouden wordt op 1 december a.s. in de gemeente Sint-Oedenrode.
4. PBZ-BB Experiment "stemmen in een willekeurig De raad voorstellen akkoord te gaan met deelname aan Akkoord. stemlokaal". het experiment.
5. PBZ-BW Principebesluit opstarten 1. instemmen met het opstarten van een Akkoord. wijzigingsprocedure woningsplitsing wijzigingsprocedure ogv art. 11 WRO voor een Espendonk 4. splitsing van een bestaand boerderijgebouw aan de Espendonk 4, na aanlevering van een hiervoor benodigd ontwerp-wijzigingsplan dat voldoet aan de bepalingen uit art. 20, lid 18c van het bp Buitengebied 1997; 2. aan het verlenen van planologische medewerking de voorwaarden verbinden dat overtollige bedrijfsbebouwing wordt gesloopt en de geldende milieuvergunning wordt ingetrokken.
6. PBZ-BW Vrijstellingsprocedure verplaatsing 1. de nota van zienswijzen vaststellen; Akkoord. woning en toevoeging van een woning 2. nav de ingediende zienswijzen de Sloef 15. vrijstellingsprocedure ex art. 19 lid 1 WRO niet voortzetten en derhalve niet overgaan tot het aanvragen van een verklaring van geen bezwaar bij Gedeputeerde Staten.

Judith Smits - 08-10-28 besluitenlijst opb.doc Pagina 2

OPENBARE Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 28 oktober 2008 pagina 2
7. PBZ-BW Brief windenergie "Rooi BV i.o." Kennisnemen van de brief t.a.v. de stand van zaken rond Akkoord. het initiatief om te komen tot een windturbinepark aan de Koeveringsedijk en deze brief ter kennisname voorleggen aan de raad.
8. PBZ-BW Kampeerbungalows bij Donkershoeve. Instememn met het aanwezig laten gedurende de Akkoord. wintermaanden van de kampeerbungalows in afwijking van de eerdere toestemming om die alleen gedurende de zomermaanden opgebouwd te hebben.
9. PBZ-BW Nieuw gebruiksbesluit. Kennisnemen van de implicaties van het nieuwe Akkoord. Gebruiksbesluit.
10. SLZ Uitbreiden blikvangers. Besluiten het aantal blikvangers uit te breiden met 3 Akkoord tlv afvalstoffen. stuks.
11. SLZ-IG Motie autovrij maken Heuvel. 1. besluitvorming om Heuvel autovrij te maken, parallel te Akkoord. laten lopen aan de feitelijke herinrichting van de Borchmolendijk; 2. raad, ondernemers, bewoners en andere reflectanten hiervan in kennis stellen.
12. BEZ-HZ Stilleggingsbesluit Grote Doelenlaan 37. Stilleggingsbesluit bekrachtigen. Akkoord.
13. BEZ-HZ In afwijking van de bouwvergunning Handhavingsprocedure voort te zetten door een Akkoord. gebouwde muur Lindendijk 33A. aanzegging last onder dwangsom te sturen.
14. PBZ-BW Uitoefening aan huis gebonden beroep Meewerken aan het verzoek dmv opstarten van een Akkoord. Paulinastraat 6. ontheffingsprocedure ex art. 3.23 WRO.
15. SLZ Erfgoedproject herbegrafenis Kanunnik Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. Gerardus van Eijk.

16. SLZ-EVO Motie gemeente Veendam over de Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. aanpassing van de fiscale
vrijwilligersregeling.

17. SLZ-IG Woonplaatsbesluit. Instemmen met raadsvoorstel tot het vastleggen van de Akkoord. woonplaatsgrenzen en ­namen binnen de gemeente Sint- Oedenrode.