Uitgeverij het Spectrum


Persbericht

Frogers veroorzaken ware run op Lekker koken onder E1,50

Om aandacht te vragen voor de armoede in Nederland leven René en Natasja Froger een maand lang op bijstandsniveau voor het RTL4-programma Effe geen cent te makken. De Frogers leven momenteel in een huis, dat zij hebben ingericht van 1000 euro. Bovendien leven ze een maand lang van een bijstandsuitkering.

Aan het begin van het programma ontvingen de Frogers een starterspakket met onder meer het boek Lekker koken onder E 1,50. Met dit boek leer je goedkoop koken, maar wel heel lekker.

Doordat de Frogers het boek fanatiek gebruiken, is er een ware run op deze receptenbundel ontstaan. Het boek was daardoor in mum van tijd uitverkocht. Gelukkig heeft de uitgeverij snel op de vraag kunnen reageren en is het boek inmiddels weer verkrijgbaar in de (internet)boekhandel en warenhuis.

Ondanks de dure euro is het mogelijk om goedkoop maar wel heel lekker te koken! Lydia Tuijnman is creatief en maakt vooral gebruik van seizoensproducten van eigen bodem. Ook de natuur levert zalige ingrediënten. Lekker koken onder E 1,50 beschrijft heerlijke recepten, die geen aanslag vormen op je huishoudbudget!

Het boek bevat o.a.:
lente-, zomer-, herfst- en wintergerechten
veel vegetarische recepten
handige bespaartips
groenten- en viskalender

Lekker koken onder E 1,50 | Lydia Tuijnman| paperback? 228 blz. ? E 12,95 ? ISBN 9789027416506 |


Bestellen:

Lekker koken onder euro 1.50
Lekker koken onder euro 1.50
Lydia Tuijnman