Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 28 oktober 2008

Toch voordeel van je Icesave spaarrekening

Ruim 75 duizend Nederlands zagen de problemen met Icesave gebeuren en vreesde het ergste voor hun spaargeld. The Amsterdam Dungeon wil al deze mensen een riem onder het hart steken en geeft op vertoon van een Icesave bankafschrift de hele maand november gratis toegang.

Iedereen heeft last van de kredietcrisis en kan me voorstellen dat de mensen met hun spaargeld bij Icesave het extra moeilijk hebben. Wij wilden iets leuks doen voor deze mensen en geven ze daarom gratis toegang bij de meest griezelige attractie van Amsterdam, zegt general manager Wybo Wijnbergen.

The Amsterdam Dungeon is een unieke combinatie van een museum, een theater en een attractiepark. Waargebeurde feiten uit de Amsterdamse geschiedenis vormen het uitgangspunt voor de attractie. Acteurs brengen de griezelige geschiedenis tot leven en deze belevenis wordt extra spannend door de vele special effects, een spannende rit in een achtbaan en het spiegellabyrint. Leven in angst voor de Pest, de VOC, de Spaanse Inquisitie en de donkere straten van Amsterdam wordt weer werkelijkheid. The Amsterdam Dungeon is meer dan alleen een museum, het is een belevenis!

In de maand november kan iedereen die een rekening heeft lopen bij Icesave zich melden bij The Amsterdam Dungeon met een bankafschrift als bewijs. Gratis toegang zal worden verleend.

Noot voor de redactie,