EngineersOnly.nl lanceert exclusief online banenplatform


DEN HAAG, 20081029 -- Carrièrecentrum InfraMatch.nl heeft haar dienstverlening uitgebreid met een nieuwe CV- en vacaturebank: EngineersOnly.nl . Op EngineersOnly.nl staan vacatures die rechtstreeks afkomstig zijn van onder andere advies- en ingenieursbureaus, aannemers en architecten. Bemiddelingsbureaus zoals werving- en selectiebureaus hebben geen toegang tot Engineersonly.nl.

De vraag naar een technische banensite waar alleen vacatures van directe werkgevers te vinden zijn, klinkt steeds vaker onder zowel werkzoekenden als werkgevers. Tussen de aanzienlijke hoeveelheid technische vacatures, waarin bemiddelingsbureaus meestal een groot aandeel hebben, is het vaak moeilijk zoeken en gevonden worden. Met haar exclusieve karakter is EngineersOnly.nl een direct antwoord op de vraag vanuit de markt.

Over InfraMatch.nl

inframatch.nl is een online platform waar werkgevers en technische professionals elkaar ontmoeten. Sinds haar oprichting in 2000 werkt InfraMatch samen met een groot aantal vakorganisaties, waaronder ingenieursvereniging Kivi Niria, de branchevereniging voor advies- en ingenieursbureaus ONRI, technologietijdschrift De Ingenieur en de Bond Nederlandse Architecten (BNA). Hierdoor heeft InfraMatch een zeer groot bereik binnen de technische markt.

Voor meer informatie:

EngineersOnly.nl