Ingezonden persbericht


Nieuw gratis gamemagazine in de Benelux

Utrecht, 16 november 2008 - Vanaf 28 november dit jaar zal Nederland een nieuw gamemagazine rijker zijn. Gamelux magazine richt zich -anders dan bestaande gamemagazines- vooral op de competitieve kant van het multiplayer gamen, ook wel e-sports of electronic sports genoemd. In het magazine, dat kwart-jaarlijks zal gaan verschijnen, wordt er onder andere ingegaan op internationale successen van Nederlandse gamers, nieuwe multiplayer games en hun potentie een e-sport te worden, e-sports insider nieuws en interviews met prominente personen uit de e-sports wereld. Het magazine zal een toevoeging op de gelijknamige online community Gamelux.nl worden. Het eerste magazine, uitgegeven door WSquared Media, zal verschijnen op 28 november met als thema 'Welcome to E-sports'. Deze editie zal een oplage van 15.000 hebben, waarvan 10.000 exemplaren verspreid zullen worden in de gamehal van 'Hét Multimedia Event' in de Jaarbeurs Utrecht op 28, 29 en 30 november. De overige 5.000 zullen verspreid worden op verschillende lan-party's en gamecafe's in de Benelux. Naast de offline distributie zal het magazine ook kosteloos online worden aangeboden op Gamelux.nl. Deze community bereikt maandelijks ruim 160.000 unieke bezoekers. Van deze bezoekers is 95% man en tussen de 16 en 25 jaar.

Meer informatie of adverteren?
Neem voor meer informatie of de tariefkaart met introductiekorting contact op met Wouter ter Halle - wterhalle@wsquared.nl - (0)630 064 562 .

Het magazine ontvangen?
Neem contact op met Niek Raeimakers - niek@wsquared.nl (0) 651 752 574

Over Gamelux
Gamelux.nl is de grootste e-sport community gamesite van de Benelux. De leden en bezoekers ontvangen kosteloos de laatste nieuwtjes, bestanden en diverse andere interessante gaming gerelateerde content. Alles in een interactieve omgeving. Verder is Gamelux regelmatig vertegenwoordigd op diverse gaming evenementen in Nederland, waar dan uitgebreid verslag van gedaan wordt.

Over WSquared Media
WSquared Media is een Nederlandse organisatie gericht op gaming in competitie verband (Esports). Hierin is WSquared Media toonaangevend in de Benelux; door in de volledige breedte de Benelux van de snelgroeiende tak E-sports te voorzien. Dit gebeurt middels een community-website (Gamelux), een competitie-website (ESL), voorrondes voor het jaarlijkse WK-Gaming (ESWC) en enkele losstaande internationale kwalificatie toernooien (KODE5).



Ingezonden persbericht