Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Oss, 26 september 2008

Radio-programma Volgspot vanuit De Lievekamp

OSS - De komende zondagavonden zijn in het NCRV-radioprogramma Volgspot opnames te horen die afgelopen week in de Rabo Zaal van De Lievekamp gemaakt zijn. Mariska van Kolck, Pieter Derks, Sara Kroos en Hannelore Bedert brachten in het programma ŽVolgspot on TourŽ delen uit hun theaterprogrammaŽs ten gehore. Deze opnames worden zondag 28 september en zondag 5 oktober tussen 23.00 tot 01.00 uur uitgezonden op Radio 2.

In de uitzending van 28 september staan Musical Award-winnaar Mariska van Kolck en cabaretier Pieter Derks centraal. Mariska van Kolck brengt liedjes van The Carpenters uit haar voorstelling 'Top of the World'. Cabaretier Pieter Derks (winnaar publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2005) brengt nieuw materiaal uit zijn tweede programma 'Waan'.

In de uitzending van zondagavond 5 oktober brengt de Vlaamse zangeres Hannelore Bedert werk van haar album ŽWat AlsŽ. Cabaretière Sara Kroos, onlangs met ŽBriesŽ genomineerd voor de cabaretprijs Poelifinario voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma, is eveneens in de uitzending van 5 oktober te horen.

EINDE PERSBERICHT