Ingezonden persbericht


Profiel vakblad organiseert Pro-meeting 'NT2 in de knel'!

Op 28 oktober 2008 vindt van 13.15 tot 16.30 uur de Profiel vakblad Pro-meeting plaats in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. Tijdens deze Pro-meeting gaan we dieper in op het thema 'NT2 in de knel'.

Profiel vakblad Pro-meeting NT2 in de knel.

Verschillende ontwikkelingen dragen eraan bij dat NT2 in de knel lijkt te zitten. Bestaat de unit Educatie bijvoorbeeld straks nog wel binnen de ROC's? En zo niet, is er voor de NT2-docent dan wel 'leven na educatie'? En is het overal kommer en kwel of zijn er ook ROC's waarbij Educatie zich wel succesvol staande houdt?

Op 28 oktober vindt de Pro-meeting over dit thema plaats. U vindt dan een antwoord op bovenstaande vragen. U woont twee workshops bij, waarbij u de keuze heeft uit verschillende onderwerpen:
- De positie van de units Educatie binnen de roc's ter discussie, door Renée van Schoonhoven van het Max Goote Kenniscentrum bve
- Nederlands op de werkvloer door Petra Lentjes, NT2-docent van het jaar 2008 en werkzaam bij Taalvakwerk B.V.
- Alternatieve NT2-trajecten door Marli Tijssen, managing consultant bij CINOP
- Van melkkoe naar sappelen of van tanker naar sloep? door Thecla van Hoogstraten, directeur Educatie bij ROC Eindhoven. U vindt het complete programma op: www.profielvakblad.nl. De kosten voor deelname aan de Pro-meeting zijn E 275,-.

Pro-meetings
Pro-meetings zijn bijeenkomsten voor bve-professionals die na het lezen van Profiel vakblad nog niet uitgepraat zijn over de verschillende thema's en artikelen en een verdiepingsslag wensen. Tijdens een Pro-meeting gaat u actief met collega-professionals aan het werk. Zo vergroot u uw kennis over het thema en maakt u gemakkelijk de vertaalslag naar uw eigen praktijk. Op 30 september vindt de Pro-meeting 'Beoordelen in de beroepspraktijk' plaats. Op 16 december vindt de Pro-meeting over het thema 'Erkenning van verworven competenties' plaats.

Tot ziens op de Pro-meetings, georganiseerd voor en door BVE Pro-fessionals!

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht