Mojo Concerts

Alicia Keys óók in Antwerpen

Naast de laatste kaarten voor Alicia Keys op 27 oktober in Rotterdam gegrepen? Geen nood, want een dag later staat de R&B-ster in Antwerpen. Voor dit concert bij onze zuiderburen zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. En heel handig: kaarten zijn gewoon verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen in Nederland. Nog handiger: je kunt ook kaarten online bestellen.

Met een bevlogen, ijzersterke show was ze tijdens de recente editie van het North Sea Jazz Festival zonder twijfel één van de muzikale hoogtepunten van het programma. Keys' recente album As I Am is een retrospectief album met als rode draad een muzikale verkenningstocht waarbij de New Yorkse soulzangeres uitstapjes maakt naar genres als rock en reggae. As I Am staat voor de groei die Keys op zowel persoonlijk als muzikaal vlak heeft gemaakt. Samen met haar innemende persoonlijkheid op het podium weet Keys met haar aankomende show in Antwerpen en Rotterdam ongetwijfeld opnieuw vele harten te stelen.

Het voorprogramma in handen van Solange, het zusje van Beyoncé dat momenteel de hit I Decided scoort.

Dinsdag 28 oktober 2008
Sportpaleis - Antwerpen (B)
Entree: ¤ 46,-/¤ 40,-/¤ 34,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop reeds begonnen via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten. Santogold and Mr Hudson in voorprogramma Kanye West

Niet één, maar twee acts verzorgen het voorprogramma van het optreden van Kanye West in Rotterdam. Santogold is één van de leukste nieuwe talenten van 2008 en tijdens de recente editie van Lowlands maakte ze diepe indruk met haar optreden. Het titelloze debuutalbum van de zangeres uit Pennsylvania is door crititi de lucht ingeprezen. De single L.E.S. Artistes is een grote hit geweest en met haar spannende crossover sound is ze hét perfecte voorprogramma van Kanye West.

Het tweede voorprogramma is in handen van Mr Hudson. Geïnspireerd door o.a. Chet Baker, The Police, Andre 3000, Marvin Gaye en Dizzee Rascal maakt de band uit Londen en Birmingham een originele mix van rock en hiphop.

Woensdag 26 november 2008
Ahoy - Rotterdam
Entree: ¤ 44,-/¤ 39,-/¤ 30,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur