Gemeente Achtkarspelen


PERSUITNODIGING

2008/YG62
Buitenpost, 22 oktober 2008

Educatieve website voor jong en oud
Feestelijke lancering van website Natuur- en Milieusteunpunt de Mieden

Dinsdag 28 oktober lanceert de energieke gemeentesecretaris van Achtkarspelen, Eise van der Sluis, de website van Natuur- en Milieusteunpunt de Mieden in Botanische Tuin De Kruidhof. Hij hoeft dit overigens niet alleen te doen, zijn drie zonen zullen hem hierbij assisteren. Zij zorgen ervoor dat de site daadwerkelijk de lucht in gaat!

Om informatie eenvoudig toegankelijk te maken is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan het ontwikkelen van een eigen website voor het Steunpunt. De website www.nme-demieden.nl is interessant voor iedereen van jong tot oud. Alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid is te vinden op de site. Voor schoolkinderen is er een schat aan informatie te vinden voor bijvoorbeeld werkstukken en spreekbeurten. Via de site wordt u tevens op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Steunpunt.

De gemeente Achtkarspelen is al geruime tijd actief op het gebied van natuur en milieueducatie. Het Steunpunt voor Natuur en milieu educatie 'de Mieden' organiseert en coördineert activiteiten op dit gebied. Een belangrijke taak van het Steunpunt is het geven van voorlichting over natuur en milieu in de breedste zin van het woord.

U bent van harte uitgenodigd om bij de lancering van de website van het NME-Steunpunt de Mieden aanwezig te zijn.

Tijd: 16.00 - 17.00 uur
Locatie: Tuincafé De Uithof in Botanische Tuin De Kruidhof Schoolstraat 29B in Buitenpost