Ingezonden persbericht


Persbericht

Toegang op afstand met Apple iPhone nu in Bèta van LogMeIn iPhone en iPod Touch gebruikers kunnen computer op kantoor en thuis beheren

Amsterdam, 28 oktober 2008 - LogMeIn, Inc., brengt een bèta versie uit van LogMeIn Ignition. Hiermee hebben Apple® iPhone(TM) en iPod® Touch gebruikers gemakkelijk en op een veilige manier op afstand toegang tot hun computers op het werk en thuis.

Met één klik op de iPhone of iPod Touch kunnen klanten verbinding krijgen met hun computer en ermee werken alsof ze direct achter het computerscherm zitten. LogMeIn Ignition voor iPhone en iPod touch verbindt met dektops en laptops waarop LogMeIn Free, LogMeIn Pro of LogMeIn IT Reach zijn geïnstalleerd. Het kan worden gebruikt voor Windows-gebaseerde en Apple computers*.

"Een van de geweldige punten van de iPhone is dat het zoveel tegemoet komt aan ons dagelijks computergebruik. Samen met LogMeIn Ignition wordt het een handige uitbreiding van de thuis- of kantoorcomputer", zegt Kevin Farrell, vice president en general manager, Digital Living, LogMeIn. "Met meer dan 50 miljoen apparaten die wereldwijd zijn verbonden, geloven wij dat LogMeIn de meest gewilde tool is geworden om overal en altijd toegang hebben tot computers en data via het Internet. Het biedt onze klanten volledige on-demand integratie met hun gegevensverwerkende apparaten."

De belangrijkste toepassingen van LogMeIn Ignition voor iPhone en iPod Touch zijn onder andere:
* Met één klik op afstand toegang tot PC's en Mac® computers. Gebruikers wordt toegang en beheer tot bestanden en programma's toegestaan
* Een "Mijn Computer" lijst die alle beschikbare, op afstand bestuurbare computers weergeeft
* Volledig touchscreen met daarop een toetsenbord en een zoom- en scrollmogelijkheid, samen te gebruiken met andere iPhone/iPod touch applicaties
* Login informatie wordt veilig bewaard

* Opties om het gebruik te optimaliseren van het op afstand verbinden en beheren van de computer. Deze opties zijn bijvoorbeeld het 'op slot doen' van het toetsenbord op afstand, het scherm van de computer uitdoen en de scherm resolutie beheren.

Beschikbaarheid
LogMeIn Ignition voor iPhone en iPod touch is als bèta beperkt beschikbaar. iPhone en iPod Touch gebruikers die geïnteresseerd zijn in deze betaversie, kunnen meer informatie vinden op: www.LogMeIn.com/IgnitionPreview. LogMeIn Ignition voor de iPhone en iPod Touch is waarschijnlijk binnenkort verkrijgbaar via de Apple App Store.

Over LogMeIn, Inc.
LogMeIn is een toonaangevende leverancier van on-demand remote connectivity-oplossingen voor het MKB, IT-dienstverleners en consumenten. LogMeIn-producten worden 'on-demand' aangeboden en zijn toegankelijk via een webbrowser. De LogMeIn reeks bestaat uit LogMeIn Free®, LogMeIn Pro®, LogMeIn Ignition®, LogMeIn Rescue®, LogMeIn IT Reach®, LogMeIn Backup®, RemotelyAnywhere® en LogMeIn HamachiTM. LogMeIn is gevestigd in Woburn, MA (USA) en heeft Europese vestigingen in Amsterdam en Boedapest. http://www.LogMeIn.nl.