Ingezonden persbericht


Gartner plaatst Infor EAM for Manufacturing in leiderskwadrant

Barneveld, 28 oktober 2008 - Infor maakt bekend dat het door Gartner, Inc. is ondergebracht in het leiderskwadrant van het rapport "Magic Quadrant for Enterprise Asset Management (EAM) for Manufacturing(1)." Het rapport kan worden gedownload op http://snipurl.com/infor-eam-mq.

Gartner evalueert softwareleveranciers in het 'magisch kwadrant' op volledigheid van visie en het vermogen om deze uit te voeren. Het rapport kwalificeert leiders als leveranciers die wereldwijd actief zijn, een groot aantal productiebedrijven als klant hebben en een combinatie van kenmerken zoals uitgebreide functionaliteit, aanwezigheid van interfaces naar verschillende ERP-applicaties (en ondersteunende EAM-oplossingen), en competente implementatiepartners.

"In een moeilijke economie is enterprise asset management een belangrijk hulpmiddel voor productiebedrijven om hun winstgevendheid te vergroten," zegt John Murphy, director product marketing EAM bij Infor. "Infor EAM helpt ondernemingen met het verlagen van onderhoudskosten,vermijdt dure uitval van apparatuur en helpt bij het beheer van garantiebepalingen. Wij zien onze positie in het leiderskwadrant als een bevestiging van de toegevoegde waarde die gebruikers van deze oplossing ondervinden."

Gartner baseerde zijn beoordeling op Infor EAM Enterprise Edition. Dankzij deze oplossing kunnen klanten hun bedrijfsmiddelen onderhouden, beheren en verbeteren. De oplossing combineert de functionaliteit van asset management met analyses voor een krachtig platform ter optimalisatie van de bedrijfsmiddelen. Kijk voor een demo van EAM Enterprise Edition op: http://snipurl.com/eameedemo.

Naast EAM Enterprise Edition levert Infor ook EAM Asset Sustainability Edition, dat ondernemingen helpt bij het terugdringen van het energieverbruik en de CO2-uitstoot, en EAM Business Edition voor de specifieke eisen van kleine tot middelgrote bedrijven.

(1) Gartner, Inc., "Magic Quadrant for Enterprise Asset Management for Manufacturing" by Dan Miklovic, Sept. 8, 2008

Over het 'Magic Quadrant' van Gartner

Gartner 'Magic Quadrant' is een beschermd handelsmerk en wordt met toestemming van Gartner Inc. gebruikt. Deze grafiek is een grafische weergave van een marktsegment over een gegeven periode. Het is een afspiegeling van Gartner's analyse over hoe leveranciers scoren op specifieke kenmerken voor dat marktsegment. Gartner adviseert geen van de leveranciers, producten of services die voorkomen in het 'Magic Quadrant' en adviseert gebruikers niet om enkel leveranciers te kiezen die voorkomen in het 'leadersquadrant'. Het 'Magic Quadrant' is slechts bedoeld als onderzoeksinstrument en niet als aanbevelingsgids. Gartner is niet aansprakelijk voor claims die voortkomen uit dit onderzoek.

Over Infor

Infor ontwikkelt en koopt functioneel rijke software aan en ondersteunt zijn software met

duizenden specialisten en vakmensen. Infor maakt de software beter door middel van

voortdurende innovatie, snellere implementatiemogelijkheden, wereldwijde toepassingen en

flexibele aanschafmogelijkheden. In de afgelopen jaren is Infor wereldwijd gegroeid tot een van

de grootse aanbieders van business software. Voor meer informatie, bezoek

www.infor.com



Ingezonden persbericht