Ingezonden persbericht


PNY(TM) SDHC NetBook Edition:
Haal alles uit uw NetBook!

Mérignac, Frankrijk, 28 oktober 2008 - Als marktleider op het gebied van opslag en upgrade producten, kondigt PNY(TM) vol trots als eerste bedrijf een productlijn aan voor NetBooks, het meest veelbelovende en snelst groeiende PC marktsegment van het moment (een groei van 69% in units wordt verwacht voor 2009, wat een markt van 8 biljoen producten wereldwijd betekent - bron: Gartner). Als eerste wordt de SDHC Memory kaart gelanceerd.

De meeste NetBookmodellen bieden een kleine opslagcapaciteit (4 tot 8GB) maar beschikken over een SDHC poort. Dit maakt de PNY NetBook SDHC kaart het ideale accessoire: éénmaal ingeplugd hoeft hij niet meer verwijderd te worden en verdubbelt hij de opslagcapaciteit!

Beschikbaar in 8GB en 16GB, is de SDHC NetBook edition het eerste product in een volledige PNY NetBook upgrade collectie die volgende maand gelanceerd zal worden.

'Het concept van NetBooks is gebaseerd op design, mobiliteit en een aantrekkelijke prijs. De enige manier om bij de richtprijs van 300 euro in de buurt te blijven is de configuratie te verminderen. Hier biedt PNY de ideale upgrade oplossing,' zegt Laure Lapègue, Flash Media Category Manager voor PNY Europe.

Adviesverkoopprijs:
8GB SDHC NetBook edition ¤ 18,99
16GB SDHC NetBook edition ¤ 39,99

De PNY SDHC NetBook edition biedt 5 jaar garantie en is vanaf 1 november te koop via PNY's E-tail- en retailkanalen.

Bezoek PNY's website http://www.PNY.eu voor productdetails en verkoopinformatie.

Over PNY(TM) Technologies
PNY Technologies, opgericht in 1985 in New Jersey (VS), startte haar activiteiten met de fabricatie en de verkoop van een compleet gamma aan geheugenproducten. In 1994 opende PNY een bureau in Frankrijk om haar bedrijfssucces in Europa te ondersteunen. Momenteel heeft het bedrijf verkoopkantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. De verschillende partnerships die PNY heeft met OEM's (waaronder Brother, Cisco, Dell, Epson, HP, IBM, Kyocera, QMS, Sony en Toshiba), brengen constante verbeteringen in alle nieuwste technologieën en garanderen een uitstekende kwaliteit en service. PNY onderhoudt een langdurige en solide relatie met verschillende grote namen uit de retail-distributiesector, door haar reputatie als leverancier van kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor alles wat met de computer te maken heeft. PNY heeft het grootste marktaandeel in de retailverkoop van geheugenproducten, zowel in de VS als in Europa. In de voorbije jaren heeft PNY haar consumentengamma aanzienlijk uitgebreid met de introductie van een complete consumentenlijn aan flash-media (geheugenkaarten en digitale oplossingen). Sinds 2000 is PNY een marktleidende leverancier van grafische kaarten voor consumenten van het merk GeForce en tevens van grafische kaarten met NVIDIA Quadro(TM) door PNY voor professionele werkstations. Bezoek voor meer informatie www.PNY.eu.
Contacten

PNY Technologies
Laure Lapègue
Flash Media Category Manager
llapegue@PNY.eu

Sophie Verdier
PR Manager
sverdier@PNY.eu

Open2Europe

Gerdine Lindhout
Perscontact Nederland
+33 1 55 02 27 88
g.lindhout@open2europe.com