Politie Hollands Midden

Postbus 4240 Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305


Datum: 28 oktober 2008

---


Hillegom Aanrijding tussen fietser en auto
Een 19 jarige fietser uit Hillegom is dinsdag 28 oktober rond 06.55 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een auto die bestuurd werd door een 51 jarige man uit Hillegom. Met een vermoedelijk gebroken enkel en hoofdwond is de fietser overgebracht naar het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. De aanrijding gebeurde op de kruising Van Meerbeekstraat met de Hoofdstraat. Over de oorzaak bestaat nog onduidelijkheid. De politie doet daar verder onderzoek naar.

Sassenheim Jongen voor bedreiging opgepakt
De politie heeft dinsdag 28 oktober rond 12.20 uur in een winkel aan de Hoofdstraat een 15 jarige jongen uit Leiden aangehouden. De jongen bedreigde daar de winkelier, maakte zijn sigaret op de winkelvloer uit en gooide een telefoon en folders op de grond. De jongen haalde kennelijk zijn gram voor een correctie die hij eerder die morgen kreeg van de winkelier. Deze zag hem een halfvol blikje op straat gooien en maakte daar een opmerking over. De jongen rende daarop weg en beloofde terug te komen. Dit deed hij dus ook. De jongen is ingesloten voor het verdere onderzoek in deze zaak.

Alphen a/d Rijn Auto gestolen bij inbraak in woning
De politie doet onderzoek naar de inbraak in een woning aan de Cauberg. Die vond in de nacht van maandag 27 naar dinsdag 28 oktober plaats. Met binnen gevonden autosleutels werd een buiten geparkeerde BMW 525 M gestolen. Ook werden een laptop, mobiele telefoons en een horloge gestolen. De inbreker(s) kwam(en) binnen na het boren van gaten in de raamlijst net onder de hefboompjes. Door die gaten kon men de hefboompjes uit de sluiting lichten en het raam openen. Hefboompjes met slot voorkomt dit soort inbraken. De politie adviseert deze dan ook te installeren.


---------------------------------------- einde middagberichten ---------------------------------------------------

---

---- --


Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326