Ingezonden persbericht


SITEL BENOEMT JOHN KELLETT TOT COO SITEL EMEA

Sitel, een leider in wereldwijde Business Process Outsourcing (BPO) maakt bekend dat John Kellett is aangetrokken als Chief Operating Officer (COO) voor Sitel Emea.

Met zijn uitgebreide ervaring in customer support gaat Kellett de leidende rol van Sitel in customer management in de Europese regio verder versterken. In zijn nieuwe rol rapporteert hij rechtstreeks aan Chad Carlson, vice president of global operations.

John Kellett is afkomstig van Lexmark waar hij als General Manager Worldwide Customer Operations belast was met alle klantaangelegenheden en verantwoordelijk was voor de wereldwijde Lexmark service organisatie.

Voorheen bekleedde Kellett directie en management posities bij Zomax Inc, Applied Magnetics Inc, Acco-Rexel en Prime Computer Inc. en was hij medeoprichter van de Contact Center Management Association Ierland.

Over Sitel
Sitel is een wereldwijde leider in Business Process Outsourcing (BPO). Het bedrijf voorziet in de behoefte aan customer care en transactie verwerking van klanten met 66.000 werknemers in 27 landen. Sitel levert oplossingen van wereldklasse, vanuit on-shore, nearshore en offshore locaties via ruim 140 vestigingen verspreid over Noord Amerika, Zuid Amerika, EMEA en Azië.

Met onderscheidende diensten levert Sitel haar afnemers strategisch inzicht, schaalgrootte en diversiteit in aanbod teneinde het beste rendement op hun investeringen in klanten te garanderen. Sitel is dit jaar daarvoor meermalen onderscheiden als wereldwijd best presterende en betrouwbaarste outsourcing service provider in Customer Care en gerelateerde BPO services - Zie Sitel Awards . Sitel is een particuliere onderneming waarvan de meerderheid van de aandelen in handen is van Onex Corporation. Zie voor nadere informatie www.sitel.com

Sitel heeft in Nederland vestigingen in Eindhoven en Almelo. Sitel is gespecialiseerd in de sectoren 'Finance & Verzekeringen, 'Telecom, Kabel en ISP', Nutsbedrijven en 'Technology & Consumer Electronics'

Voor nadere informatie

Sitel Nederland:
Loek de Wijze, Sales & Marketing Manager NL, mob.:06 2501 7918, loek.dewijze@sitel.com

Effect Communicatie, telefoon: 023 5470797, info@effect-europr.nl