Maarten van der Weijden ambassadeur b-Cat High Altiude

28/10/2008 23:23

Sport, Health & Beautycentrum Juliën

Maarten van der Weijden ambassadeur b-Cat High Altitude

Sport- en Medische wereld slaan handen ineen

B-Cat High Altitude, de innovator op gebied van hoogtetraining (klimaatkamers), is blij met het contracteren van Maarten van der Weijden.

De Olympisch kampioen zal vanaf heden optreden als ambassadeur van b-Cat High Altitude. Om topprestaties te kunnen leveren maakt Maarten veel gebruik van hoogte training. Door de intensieve samenwerking tussen b-Cat en Maarten kan hij zijn hoge prestatieniveau consolideren en verder uitbouwen.

Dat hoogtetraining ook zeer veel positieve effecten geeft aan astma-, COPD-, diabetes- en obesitas patiënten, wordt wereldwijd steeds meer onderkend. Maarten is de ideale schakel tussen de sport- en medische wereld. Hij heeft een slepende ziekte overwonnen en heeft mede door het doen van hoogtetrainingen succes in de topsport behaald.

De klimaatkamers hebben hun 1e landelijke bekendheid gekregen door de plaatsing bij het NOC NSF op Papendal. Vele Olympische sporters hebben hier hun voorbereiding ook gedaan om aan de klimaat omstandigheden van Beijing te wennen. In de klimaatkamer kunnen zuurstofpercentage, luchtvochtigheid en temperatuur geregeld worden.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.hoogtetraining.eu