Syntens


---

Syntens organiseert Innovatietreffen 2008

Spetterende ideeën ontwikkelen en grenzeloos kansen ontdekken⦠Onverwachte partners aan de haak slaan. Vernieuwen. Dit zijn de ingrediënten van het Innovatietreffen 2008 voor Zuid-Nederland dat op woensdag 29 oktober 2008 plaatsvindt bij Vanderlande Industries in Veghel. Deze inspirerende en exclusieve netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd door Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers.

De deelnemers worden ontvangen in de high tech omgeving van het Innovation Centre van Vanderlande in Veghel. De ondernemers nemen deel aan creatieve brainstormsessies die moeten resulteren in nieuwe manieren om meer uit hun onderneming te halen. Ideeën met veel potentie kunnen na deze dag bovendien verder worden uitgewerkt, onder begeleiding van Syntens.

Zelf aan de slag

Deelnemers krijgen na een korte inleiding door Michiel Peters, directeur Vanderlande Industries Veghel, een rondleiding door het Innovation Centre. Na een presentatie over trends en kansen door trendwatcher René van Horen, gaan de deelnemers zelf aan de slag. Aan het eind van de middag krijgen ze een terugkoppeling van de leuke en slimme ideeën die deze dag zijn ontstaan. De ondernemers kunnen direct intekenen op het voor hen meest aansprekende idee. Met die voorstellen kan men samen met Syntens en eventuele collega-ondernemers aan de slag om deze verder uit te werken.

Meer informatie

Meer informatie over het Innovatietreffen is te verkrijgen bij Syntens, Petra Kreijen - van der Meer, tel. 088 â 444 0 505 of pkn@syntens.nl. Via www.syntens.nl/innovatietreffen2008 zijn de laatste ontwikkelingen rond het Innovatietreffen te volgen.

Syntens
Syntens zet ondernemers aan tot succesvol innoveren, waarbij het gaat om vernieuwing van product, dienst, proces of organisatie. Dat gebeurt op basis van adviezen, voorlichtingsbijeenkomsten en doorverwijzing naar een netwerk van experts en kennisinstellingen. De -veelal kosteloze- activiteiten worden mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken.

Vanderlande Industries
Vanderlande Industries is een wereldwijd opererende onderneming die is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van innovatieve material handling systemen en supply chain toepassingen en de daarvoor benodigde services. De onderneming heeft een naam opgebouwd met het implementeren van geïntegreerde material handling oplossingen voor distributiecentra, orderverzamel omgevingen, postorderbedrijven, e-fulfilment centra, express pakketdiensten en productiebedrijven. Daarnaast is Vanderlande Industries een van de toonaangevende leveranciers van bagage-afhandelingsystemen voor luchthavens. In het Innovation Center, waar het Syntens Innovatietreffen wordt gehouden, kunnen de deelnemers een kijkje nemen in de keuken van de nieuwste ontwikkelingen, oplossingen en producten van dit bedrijf.