Stayokay compenseert gedupeerden van Kruidvat-actie

29/10/2008 12:44

Stayokay

Stayokay biedt Euro 9,95 korting op het driedaagse Warm weg arrangement

tegen inlevering van de Fletcher overnachtingsvoucher

Kruidvat-klanten die een overnachtingsvoucher van de Fletcher Hotel Group hebben gekocht, maar geen overnachting kunnen boeken op de dag of in de plaats die zij willen, kunnen hun voucher bij Stayokay inleveren. Zij ontvangen dan Euro 9,95 korting op het driedaagse Warm weg arrangement van Stayokay. Het driedaagse arrangement is te boeken v.a. Euro 65 p.p. inclusief ontbijt, diners en fietshuur.

Stayokay is dé budgetaccommodatie van Nederland

Marijke Schreiner, directeur van Stayokay: 'Stayokay is dé budgetaccommodatie van Nederland en met onze landelijke dekking van 30 hostels op mooie plekjes bieden we een prima alternatief voor mensen die niet bij de Fletcher Group terecht kunnen.'

Warm weg bij Stayokay: driedaags arrangement v.a. Euro 65 p.p.

Overnachten in een Noors jachthuis, een blokhut, in een kasteel of landhuis? Dat kan! Het driedaagse Warm weg arrangement is boekbaar bij Stayokay Ameland, Amsterdam Zeeburg, Apeldoorn, Arnhem, Bakkum, Bergen op Zoom, Den Haag, Domburg, Dordrecht, Egmond, Gorssel, Grou, Haarlem, Heemskerk, Maastricht, Nijverdal, Noordwijk, Sneek, Soest, Terschelling, Texel, Utrecht - Bunnik en Valkenswaard, uiteraard op basis van beschikbaarheid. Het arrangement is inclusief warm welkomstdrankje, 2x overnachting met ontbijt, 2x diner, 1 dag fietshuur, fietsroute, thermosfles en toeristenbelasting. De actie is geldig tot 31 december 2008. Het arrangement is te boeken vanaf Euro 65 voor volwassenen en vanaf Euro 46 voor kinderen op basis van een 4-persoonskamer, voor een 2-persoonskamer geldt een kleine toeslag. Voor boeken en meer informatie zie www.stayokay.com.

Toenemende vraag naar budgetvakanties

Marijke Schreiner: 'Sinds de economische malaise signaleren we een toenemende vraag naar budgetvakanties. Overnachten inclusief ontbijt is bij Stayokay al mogelijk voor Euro 17,50 p.p. Gasten waarderen het dat ze bij Stayokay geen extra kosten kwijt zijn, want boekingskosten of toeristenbelasting zijn inclusief, daarnaast bieden we 2-, 4- of 6-persoonskamers met eigen sanitair en volledig verzorgde arrangementen met leuke activiteiten. Bij Stayokay tref je geen luxe, wel alle faciliteiten voor een gezellig verblijf. Om de gedupeerden van de Kruidvat-actie tegemoet te komen, hebben we voor deze actie diverse kamers beschikbaar gesteld. We willen graag laten zien dat je bij Stayokay een geweldig verblijf hebt voor een lage prijs, zonder verborgen kosten.'

Stayokay - 30 hostels in Nederland

Stayokay is een keten van 30 hostels op verrassend mooie plekjes in Nederland; in de stad, in de Groene omgeving of aan Kust en water. De hostels zijn gevestigd in een kasteel, landhuis of eigentijdse nieuwbouw en beschikken over een grote variëteit aan kamers met eigen sanitair. Al bijna 80 jaar ontvangt Stayokay individuele gasten, gezinnen, (sport)verenigingen, scholen en bedrijven. Daarbij staat gastvrijheid, service en duurzaamheid hoog in het vaandel. De hostels van Stayokay staan garant voor een gezellig en aantrekkelijk geprijsd verblijf in een informele, ongedwongen sfeer.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.stayokay.com


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie (