Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 29-10-2008

Steenbergse vrouw steelt babykleding

BERGEN OP ZOOM: Bij een warenhuis aan de Stationstraat is
dinsdagmiddag rond 16.30 uur een 21-jarige vrouw uit Steenbergen aangehouden. De vrouw probeerde diverse babykleertjes (waarde: ruim 80 euro) te stelen, maar personeel doorzag dat. De vrouw werd meegenomen naar het bureau.

Roosendaalse jongen (16) steekt vuurwerk af

ROOSENDAAL: De politie heeft dinsdagavond tegen 19.45 uur twee Roosendaalse jongens van 16 en 18 jaar aangehouden in verband met het afsteken van vuurwerk. Het tweetal reed op een brommer over de Burgemeester Schneiderlaan en daarbij gooide de 16-jarige jongen vuurwerk op straat. Surveillerende agenten konden de jongens in de kraag pakken. De 16-jarige verdachte had ook nog een vlindermes bij zich. Het mes mocht hij inleveren. In het jeugdoverleg dat politie en Justitie regelmatig voeren, wordt bekeken wat een passende straf voor hem zou zijn.

Politie arresteert dronken automobilist na materiële aanrijding

HOEVEN: Een 69-jarige automobilist uit Hoeven is dinsdagavond rond 23.30 uur aangehouden in zijn woning. Hij was in de St. Janstraat tegen een geparkeerde auto gereden en vervolgens vertrokken. Agenten hoorden van de eigenaar van de beschadidge auto en enkele omstanders wie de brokkenmaker zou kunnen zijn en gingen naar diens huisadres. De man bleek duidelijk onder invloed van alcohol en blies bij een controle 640 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden vanaf 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. De Hoevenaar kan een prcoes-verbaal tegemoet zien.

Roosendaler (50) verdacht van mishandeling zoon

ROOSENDAAL: De politie heeft woensdagmorgen rond 06.00 uur een 50-jarige Roosendaler van zijn bed gelicht. De man werd gezocht in verband met de mishandeling van zijn 26-jarige zoon. Die deed maandag 6 oktober aangifte, nadat hij diverse klappen van zijn vader had gekregen bij een bushalte aan de Lindenburg. Het slachtoffer woont feitelijk in Rotterdam, maar is in het weekeinde bij zijn moeder, gelet op de problemen in het gezin nu de ouders gescheiden zijn. De vader, die de beschuldiging ontkent, is in verzekering gesteld.

Loods in Klundert door brand getroffen

KLUNDERT: In een loods van een bedrijfspand aan de Wielewaalweg heeft woensdagmorgen brand gewoed. Kort na 08.30 uur is die vermoedelijk ontstaan bij laswerkzaamheden. De medewerkers van het bedrijf konden zelf het pand verlaten. De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle, ook al doordat de sprinklerinstallatie in de loods in werking trad. Wel zorgde dat voor de nodige wateroverlast in het pand. Er deden zich geen persoonlijke ongevallen voor.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 29-10-2008 15:38 | © Regio Midden en West Brabant |