Snel en zonder datalimiet internetten in Amsterdam met aerea 2.0 en USB dongle

Download 10 GB in 1 dag en win een ASUS EEE pc 1000H

Amsterdam, 29 oktober 2008 -- Vanaf vandaag kan je in Amsterdam snel en onbeperkt draadloos internetten, gamen, chattten en downloaden, met aerea 2.0 en de nieuwe USB dongle van Worldmax. Aerea is een snel draadloos breedband netwerk dat deze zomer in Amsterdam is gelanceerd. Met de nieuwe USB dongle van Worldmax maak je gemakkelijk met je pc of laptop verbinding met internet, met een snelheid van 2 Megabit per seconde en zonder datalimiet. De USB dongle werkt met Windows XP en Windows Vista.

Aerea: gemakkelijk en onbeperkt internetten

Aerea maakt het je gemakkelijk met drie verschillende prepaid-abonnementen: 0.5, 1 of 2 megabit. Dus geen vaste abonnementen waar je een jaar of langer aan vast zit. In tegenstelling tot mobiele internetabonnementen van andere aanbieders, heeft aerea geen datalimiet. Dat betekent dat je voor een vast bedrag onbeperkt kunt internetten, msn-en, gamen, YouTube-filmpjes bekijken en hyven, net zo veel en zo lang als jij wilt, zonder dat je bandbreedte wordt teruggeschroefd.

Je kunt al onbeperkt internetten via aerea vanaf ¤ 14,95 per maand, plus éénmalig een bedrag van ¤ 89,95 voor aanschaf van de USB dongle. Kijk voor meer informatie op www.aerea.nl.

Download 10 GB in 1 dag en win een ASUS EEE pc 1000H

Als je eens wil testen hoe gemakkelijk en snel aerea 2.0 is, kan je dat nu voordelig proberen en daarbij meteen kans maken op een mooie ASUS EEE pc 1000H. Aerea houdt namelijk van 29 oktober tot en met 8 november een downloadwedstrijd, waarbij je moet proberen om in 24 uur 10 GB te downloaden. Om mee te doen koop je bij aerea voor ¤ 49,95 een wedstrijdpakket met daarin een USB dongle en 24 uur (aaneengesloten) toegang tot aerea 2.0. Maar als je een van de eerste 20 deelnemers bent, doe je helemaal gratis mee. De wedstrijd start op 29 oktober om 16:00 uur en het wedstrijdpakket kan besteld worden tot en met 3 november. Kijk op www.aerea.nl/downloaden voor meer informatie.