Ingezonden persbericht


Radio Veronica in Almelo, Hengelo en Enschede via 103.1 FM nog beter te ontvangen

Naarden 29 oktober 2008 I Dankzij aanpassingen bij de zendmast in Losser is de dekking van Radio Veronica in Twente aanzienlijk verbeterd met een verdrievoudiging van het bereik. Hierdoor kunnen de vele fans die Radio Veronica in die omgeving heeft via 103.1 FM ongestoord luisteren naar hun favoriete DJ's en de beste 80's & 90's hits. Vooral in Almelo, Hengelo en Enschede is de aanpassing duidelijk te horen.

Ab Trik, CEO Radio Veronica: "Uiteraard zijn we erg blij dat de dekking van Radio Veronica verder geoptimaliseerd is, zodat iedereen in Almelo, Hengelo, Enschede en omgeving ongestoord naar het station kan luisteren via de frequentie 103.1 FM. Ook in de auto op de A1 in die omgeving is het station met 80's & 90's hits nu keihard te ontvangen. Dat maakt het autorijden natuurlijk stukken leuker!"

Kabelfrequenties Radio Veronica in Twente
Naast de sterk verbeterde FM-frequentie 103.1 FM is Radio Veronica in heel Twente ook via de kabel te beluisteren op 88.4 FM.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Voor meer informatie neem contact op met Marieke Bouman - B-to-B Communications Executive Sky Radio Group op 035-6990103 of per e-mail: marieke.bouman@skyradiogroup.nl

----------