Qurius NV

OPG besteedt het SAP Technisch applicatiebeheer uit aan Magnus Technology Consultants

OPG Groep N.V., een internationale retail- en distributieonderneming voor geneesmiddelen en medische middelen, besteedt per 1 januari 2009 het technisch applicatiebeheer van de voor Nederland ingerichte SAP Human Capital Management omgeving uit aan Magnus Technology Consultants.

Magnus is al langer actief bij een van de Nederlandse ondernemingen van OPG en zal als gerenommeerd partner op het gebied van SAP Technisch Applicatiebeheer nu ook centraal bij OPG de kwaliteit, expertise maar ook flexibiliteit gaan bieden die OPG verlangt van haar partners. "Met Magnus Technology Consultants kunnen wij onze centrale SAP dienstverlening aanvullen met hoogwaardige SAP Basis consultancy", aldus René Boeschoten, CIO OPG N.V.

Over OPG

OPG Groep N.V. is een internationale retail- en distributieonderneming voor geneesmiddelen en medische middelen. OPG maakt hierbij gebruik van drie kanalen: het voeren van apotheken en een groothandel (apotheken), het aanbieden van medische middelen voor de thuiszorg en daaraan gerelateerde diensten (direct) en de marketing en distributie van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan ziekenhuizen en verpleeghuizen (institutioneel). De consument staat centraal: de klant vraagt en OPG levert, via welk kanaal dan ook.

OPG is marktleider op de Nederlandse markt en daarnaast ook actief in Verenigde Staten, Polen, België, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Hongarije en Zwitserland. In totaal heeft OPG circa 7.700 medewerkers.