Nieuw-Vlaamse Alliantie


BAM moet samenwerking met Slangen nu opzeggen (29/10/08)

Vandaag ontving het Vlaams Parlement een brief van de BAM waaruit blijkt dat er inderdaad GEEN contract bestaat met het communicatiebureau Groep C. N-VA-fractieleider in het Vlaams parlement Jan Peumans eist dat de samenwerking met de algemeen directeur van Open VLD, Noël Slangen, onmiddellijk wordt stopgezet. Het contract opzeggen moet niet, want het bestaat niet!

Een brief van de BAM aan het Vlaams parlement bevestigt vandaag het gelijk van Jan Peumans: Er bestaat geen (sic: vetgedrukt door de BAM) geschreven onderaannemingsovereenkomst voor het leveren van communicatiediensten tussen TV SAM en Groep C. Dat staat letterlijk te lezen in deze brief.

Eens te meer stellen we vast dat Groep C leugenachtige verklaringen in de ether stuurt, vandaag nog in De Morgen. Maar de feiten zijn wat ze zijn. Meer dan vijf miljoen euro uitgegeven aan communicatie en nog weten de Antwerpenaars niet of ze de Schelde kunnen oversteken via een brug of een tunnel.

Nu duidelijk is geworden dat er geen contract bestaat, eist Jan Peumans dat de samenwerking met de algemeen directeur van de Open VLD, Noël Slangen, onmiddellijk wordt stopgezet. Gezien de voorgeschiedenis van dit dossier en het gebrek aan kwaliteit van het geleverde werk moet de samenwerking met Groep C worden stopgezet. Nu en in de toekomst.

In één adem is bij deze de bewering van Jean-Marie Dedecker dat de N-VA zaken aankaart zonder bewijsvoering meteen passend beantwoord. Wij kondigen geen schandalen aan. Wij leveren jarenlang ernstig parlementair werk en boeken daarmee resultaten.

Auteur:
Jan Peumans
N-VA-fractieleider Vlaams Parlement

Meer informatie:
Contactpersoon: Jeroen Overmeer, woordvoerder
Telefoon: 02/219 49 30
Fax: 02/217 35 10
E-post: jeroen.overmeer@n-va.be
Url: www.n-va.be