Gemeente Overbetuwe


Onthulling ontmoetingsplek Bergerden-Lingezegen

---

Op donderdag 30 oktober onthullen burgemeester De Vries van de gemeente Lingewaard en burgemeester Tuijnman van de gemeente Overbetuwe de ontmoetingsplek Bergerden-Lingezegen.

Uitnodiging

U bent om 14.00 uur van harte welkom op locatie Presikhaaf Groenvoorziening, Viola 3 te Bemmel. Na een kop koffie of thee vindt de onthulling plaats van het kunstwerk dat de ontmoetingsplek symboliseert. De dansvoorstelling van Paula Walta en een borrel om 15.00 uur zullen de eerste activiteiten op de nieuwe ontmoetingsplek afsluiten.

Het kunstwerk symboliseert met de ontmoetingsplek de gezamenlijke toekomst van glastuinbouwgebied Bergerden en Park Lingezegen. Twee gebieden die dichter naar elkaar groeien.

Totstandkoming ontmoetingsplek

Vanuit het Europese project SAUL (Sustainable and Accessible Urban Landscapes) werkten parkorganisatie, tuinders en omwonenden, onder coördinatie van Staatsbosbeheer, samen aan de totstandkoming van deze plek. De ontmoetingsplek ligt precies op de grens van het park en het glastuinbouwgebied. Het is gemaakt door kunstenaar Pieter van de Pol en grafisch ontwerper Aukje Gorter.

Informatie

Wilt u meer informatie over de onthulling van de ontmoetingsplek? Neemt u dan contact op met Kristel Kleinhesselink, projectbureau Park Lingezegen, telefoon (026) 359 9551 en 06-44979841.