Stichting Natuur en Milieu

Vul de enquête in en win!

Help Friesche Vlag om het sprookje goed te laten aflopen!

30 oktober 2008 - Stichting Natuur en Milieu gaat door met haar actie tegen het omzagen van tropisch bos voor sojateelt. Friesche Vlag, dat soja gebruikt voor het voer van de mekkoeien, heeft nu de actie 'Bedenk je eigen Sprookjesdrink'. Natuur en Milieu roept u op mee te doen met de wedstrijd en het sprookje goed te laten aflopen voor het sojabos. Een sprookje is immers geen sprookje zonder goed einde?

De actie van Friesche Vlag 'Bedenk je eigen Sprookjesdrink' is verschenen in de Allerhande 10, en loopt van 13 oktober tot 10 november 2008. Om Friesche Vlag er nog eens op te wijzen dat de consument niet wil dat voor de productie van melk tropische bos wordt gekapt, vragen wij u om mee te doen aan deze actie. Maar dan zo, dat het het sprookje van Friesche Vlag echt goed afloopt. Behoud het echte sprookjesbos: het tropisch regenwoud!

Een sprookje zou tenslotte geen sprookje zijn als het niet goed eindigt?

Help Friesche Vlag om het sprookje goed te laten aflopen! 1. Ga naar de site van de Actie.
2. Print de kleurplaat uit.
3. Kleur deze in, en ontwerp je eigen pak: laat je inspireren door het tropisch bos, en vraag zo Friesche Vlag om dat te behouden, zodat het sprookje goed afloopt!
4. Wij zorgen ervoor dat uw inzending bij Friesche Vlag komt en bij voldoende inzendingen gaan wij de tekeningen persoonlijk aan de directie van Friesche Vlag overhandigen!
5. Natuur en Milieu zorgt (eventueel ook) voor het noodzakelijke streepjescode.
6. Stuur de kleurplaat zo snel mogelijk maar in ieder geval vóór donderdag 6 november naar:

Tinka Greebe
Stichting Natuur en Milieu
Antwoordnummer 9192
3500 ZA Utrecht

Een postzegel is NIET nodig!

Per email mag ook: stuur de gescande kleurplaat naar: T.Greebe @ natuurenmilieu.nl
(kopieer het e-mailadres en verwijder ).

7. En... Vraag anderen om ook mee te doen!

Extra prijs
Doet u mee met de prijsvraag via Natuur en Milieu, dan maakt u kans op een prijs. Het mooiste ontwerp meteen goede afloop van het sprookje over het tropische bos wint 4 toegangskaarten voor Burgers' Bush in Arnhem én een zaagselvrij zuivelpakket.

Alléén inzendingen die via Natuur en Milieu worden verstuurd kunnen in aanmerking komen voor deze prijs.

Publicatiedatum: 30-10-2008