Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bookmaker Unibet
75% weddend Nederland zet geld in op Obama

Malta, 30 oktober 2008 - 75% van weddend Nederland zet geld in op Barack Obama als de nieuwe president van de Verenigde Staten. 25% houdt het op John McCain. Dit blijkt uit cijfers van online wedkantoor Unibet. Op 4 november gaan de Amerikanen naar de stembus.

Wie zijn geld inzet op Obama krijgt 1,10 keer zijn inleg. McCain levert volgens de meest recente noteringen op www.unibet.nl 6,25 per ingelegde euro op. "Het kan dus lucratief zijn om toch voor McCain te kiezen. Deze weddenschap kan de verkiezingen nog spannender maken", aldus Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet Nederland.

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste private online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,7 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association) en RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingoaanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenraceportal van Scandinavië overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com


Noot voor de redactie,