Nr. 1 in klanttevredenheid Salland maakt zorgpremie 2009 bekend

04/11/2008 14:31

Salland Verzekeringen

Zorgverzekeraar Salland heeft de individuele jaarpremie voor haar basisverzekering voor 2009 vastgesteld op 1.107 euro (in 2008: 1.095 euro). De maandpremie is 92,25 euro per volwassene.

Met deze premie laat de coöperatie Salland opnieuw een stabiele premieontwikkeling zien. Verzekerden krijgen een zogenoemde combinatiepolis: een restitutiepolis met gecontracteerde zorg. Salland hanteert geen medische selectie op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen en verkiest samenwerking met zorgverleners boven een preferentiebeleid (het aanwijzen en vergoeden van een voorkeursmedicijn). Hiermee geeft de verzekeraar invulling aan het motto 'Samen zijn we Salland'.

Nr. 1 bij Independer.nl

In landelijke onderzoeken naar klanttevredenheid (KiesBeter, Independer.nl) eindigt Salland al jaren in de top-3. Salland staat in 2008 zelfs op nummer 1 in het klanttevredenheidsonderzoek van Independer.nl. De zorgverzekeraar blinkt onder andere uit in de afhandeling van declaraties, telefonische bereikbaarheid, deskundige klantenservice en het nakomen van beloften. Dat consumenten dit waarderen is nu gebleken. Dinsdag 4 november reikte Independer.nl de bijbehorende bokaal uit op het kantoor van Salland in Deventer.

Voor een volledig overzicht van alle wijzigingen voor 2009, verwijst Salland verzekeringen naar haar website www.salland.nl. Mensen die geïnteresseerd zijn in een zorgverzekering van Salland kunnen tot 31 december aanstaande hun andere verzekering opzeggen en zich tot 31 januari 2009 bij de zorgverzekeraar aanmelden.





http://www.salland.nl