Gemeente Zwolle

Wethouder nodigt bewoners uit voor het wijkplatform Dieze-Oost

Datum uitgave persbericht: 10/30/2008

Wijkwethouder Gerrit Piek nodigt bewoners van Dieze-Oost uit voor het wijkplatform Dieze-Oost op woensdagavond 5 november 2008. De wijkvergadering is in het wijkcentrum Dieze-Oost, aan de Zerboltstraat 61. De bijeenkomst start om 19.30 uur.

De bijeenkomst heeft een plenair deel met presentaties en de mogelijkheid tot discussie, daarna volgt een informeler deel. Tijdens het informele deel kan men direct met medewerkers van de aanwezige organisaties en de wijkwethouder in gesprek gaan.

Agenda

Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer de volgende punten besproken:


* Project Bewonerstoezichthouders: presentatie en kennismaking met de bewonerstoezichthouders van Dieze-Oost.

* Terugkoppeling van de wijkschouw door wijkwethouder.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.
Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook te vinden op de website www.zwolsewijken.nl van de gemeente Zwolle en op te vragen via de wijkservicelijn op (038) 498 33 00.

Bron: afdeling Communicatie
Datum van 30-10-2008 tot 29-11-2008