Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Nog drie bijeenkomsten over de structuurvisie

De eerste bijeenkomst over de structuurvisie vond onder grote belangstelling afgelopen maandag plaats in Maarn. Zon tweehonderd belangstellenden hebben geanimeerd gediscussieerd over de discussieversie. Vooral de voorstellen voor de omgeving van Maarsbergen en Maarn zijn uitgebreid besproken.

Als u ook aanwezig wilt zijn bij één van de nog geplande bijeenkomsten, kunt u zich aanmelden via de bon, per mail of telefonisch. Vanwege de grote belangstelling vindt er op woensdag 12 november een extra bijeenkomst plaats in Maarn.

Programma per avond
Naast een algemene toelichting op de hoofdlijnen van de discussieversie besteden we op woensdag 5 en dinsdag 11 november extra aandacht aan de omgeving van de locatie waar we op dat moment zijn. Het programma op woensdag 12 november wordt samengesteld aan de hand van de onderwerpen die u heeft aangemeld. Laat ons weten over welk onderwerp u informatie wilt of waarop u wilt reageren.

De belangrijkste themas per avond zijn:

5 november - locatie Leersum: voorzieningen, recreatie & toerisme, cultuurhistorie, landschap, landbouw, noord-zuid verbinding N226, Leersumse Veld, Overberg, Amerongen en Leersum; 11 november - locatie Driebergen: wonen, werken, landschap, N225 en N227, Darthuizen, Langbroekerweteringgebied, Driebergen en Doorn; 12 november locatie Maarn: diverse themas afhankelijk van de aanmeldingen.

Om zicht te krijgen op het aantal deelnemers dat wij per bijeenkomst mogen verwachten, verzoeken wij u vriendelijk zich te voren aan te melden via de website.

Tijdens de bijeenkomsten is er volop ruimte voor uw reactie. Wij stellen het zeer op prijs als u (ook) schriftelijk reageert. U kunt uw reactie tot 1 december naar ons toe sturen via de website of per post.

Adres
Gemeente Utrechtse Heuvelrug,
t.a.v. secretariaat Ruimte,
Antwoordnummer 6,
3940 VB Doorn, onder vermelding van structuurvisie. Een postzegel is niet nodig.

Aanmelden of vragen
Wilt u meer weten, raadpleeg dan de website
www.structuurvisieutrechtseheuvelrug.nl of vraag informatie aan via de bon in De Kaap/Stichtse Courant van donderdag 24 of donderdag 31 oktober.

Voor vragen over de structuurvisie kunt u terecht bij de gemeentelijke projectleider:
Jan Bosma, (0343) 56 55 66 of 56 55 67, of mail: structuurvisie@heuvelrug.nl.

Laatst gewijzigd: 29 oktober 2008