Politie Drenthe

Woensdag

Assen, 05-11-2008

Licht gewond

BOVENSMILDE Bij een aanrijding op de Hoofdweg in Bovensmilde raakte dinsdagavond een 58 jarige inwoner van Assen licht gewond. De man bestuurde een auto en wilde linksaf de inrit bij een benzinestation oprijden. Hij zag een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 68 jarige vrouw uit Bovensmilde, niet naderen en een aanrijding volgde. De vrouw bleef ongedeerd. De man is met lichte verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. (08-189351)

Gestolen autos

ZUIDLAREN/ASSEN In de nacht van maandag op dinsdag is in de Ebbingekamp in Zuidlaren een personenauto gestolen. In de omgeving troffen agenten in de Ericalaan een personenauto aan die een nacht daarvoor was gestolen vanaf de Mr. S. van Houtenstraat in Assen. (08-189271)

Huiselijk geweld

ASSEN De politie hield dinsdagmiddag een 41 jarige inwoner van Assen aan op verdenking van het mishandelen van zijn vrouw. De vrouw vluchtte de woning uit en riep de hulp in van de politie. De man is voor nader onderzoek ingesloten. De zaak wordt afgehandeld conform het protocol Huiselijk Geweld.

Proces-verbaal voor verbranden afvalhout

EMMEN De politie bekeurde dinsdagmiddag een 41 jarige bewoner van de Valtherzandweg in Assen voor het verbranden van afval. De man verbrandde deze rommel op het erf achter zijn woning. De gewaarschuwde brandweer bluste de brand. (08-189327)

Politie controleert verkeer

COEVORDEN/MEPPEL Bij verkeerscontroles op de Manierweg in Coevorden en de Grote Oever in Meppel bekeurde de politie dinsdagmiddag zeven overtreders. Drie keer voor het niet dragen van de autogordel. Twee keer voor het fietsen zonder verlichting en twee keer voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs.

Overval De Wijk in Opsporing Verzocht

DE WIJK De behandeling van de overval op 8 oktober op de Fortis bank in De Wijk in het programma Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond drie reacties opgeleverd. Daar wordt nu verder onderzoek naar gedaan. Mogelijk dat er nog mensen reageren na de herhaling van de uitzending op woensdag 5 november om 13.15 uur op Nederland 2.

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u contact met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u contact opnemen met telefoon 0592 451280.