Inschrijving geopend voor accon avm Starters Award 2008


Arnhem, 20080703 -- De inschrijvingen voor de tweede Accon avm Starters Award zijn geopend. Deze Award is onderdeel van de retail jaarprijs, de oscars van de Nederlandse detailhandel. De prijs wordt uitgereikt aan de meest in het oog springende nieuwe winkel of winkelfomule van het land.

Een onafhankelijke jury van vakmensen uit de detailhandel beoordeelt de beste nieuwkomers. Belangrijke voorwaarden zijn dat het winkelconcept voldoende vernieuwend is, en dat de formule op termijn in het hele land opgezet kan worden. Daarvoor moet de winkel succesvol zijn en onderbouwd zijn met een solide ondernemingsplan.

De uitreiking van de Accon avm Starters Award vindt plaats op 5 november tijdens het Retail Gala, waar meer dan 900 ondernemers uit het MKB aanwezig zijn. De Starters Award is onderdeel van de jaarlijkse Retail Jaarprijs, de oscars van de Nederlandse detailhandel. De Retail Jaarprijs werd in 1996 in het leven geroepen om het imago van de retail te bevorderen en innovatief denken onder winkeliers te stimuleren.

Peter Feijtel, directeur van Accon avm: "Als retailexperts beoordelen wij inzendingen op criteria die ook buiten de Starters Award om van starters goede bedrijven maken. De Accon avm Starters Award geeft ondernemers professionele erkenning voor hun winkelconcept"

Uit de aanmeldingen voor de Accon avm Starters Award wordt een lijst van genomineerden samengesteld. Men kan zichzelf of een startende collega inschrijven. Dit kan via het inschrijfformulier op www.retailjaarprijs.com.

Over Accon avm
Accon avm (www.acconavm.n) is de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Met zo'n 1.600 medewerkers en meer dan 50 kantoren is Accon avm actief in het MKB, de agrarische sector en de markt voor overheid en non-profit instellingen. Accon avm beschikt over een team van retailspecialisten die ondernemers onder andere adviseren bij start, expansie en beëindiging van hun bedrijf.





Ingezonden persbericht