TRIZ Future 2008


ENSCHEDE, 20081014 -- Van 5 t/m 7 november 2008 zal de achtste 3-daagse ETRIA TRIZ Future conference worden gehouden aan de Universiteit Twente. TRIZ is in 1946 ontwikkeld door de Russische onderzoeker Altshuller. Op basis van het onderzoeken van de onderliggende structuren van meer dan 400.000 patenten zijn een beperkt aantal patronen en principes gedestilleerd die herkenbaar zijn in alle uitvindingen. Om de ontwikkeling van innovatieve (product) ontwikkelprocessen te ondersteunen legt de wereldwijde TRIZ gemeenschap zich toe op de verdere ontwikkeling en toepassing van deze theorie. Grote commerciële successen op dit gebied zijn o.a. gemeld door Samsung, Intel, Proctor & Gamble, Boeing etc.

Tijdens deze 3-daagse conferentie zullen 4 keynotes en 3 instructieve presentaties worden verzorgd door internationaal toonaangevende TRIZ experts en TRIZ gebruikers. Daarnaast worden er 35 wetenschappelijke of op de toepassing van TRIZ gerichte, artikelen gepresenteerd.
Naast de 3-daagse conferentiedeelname is, tegen een gelimiteerd bedrag, ook deelname aan alleen de eerste dag (3 instructie presentaties, 2 keynotes, 6 papers) mogelijk.

Voor meer informatie: www.trizfuture.net





ingezonden persbericht