Gemeente Capelle a/d IJssel

Bijeenkomsten over wonen, welzijn en zorg in Schollevaar en Oostgaarde

Op donderdagavond 6 november en op dinsdagavond 18 november organiseert de gemeente twee bijeenkomsten over de toekomst van wonen, welzijn en zorg in de wijken Schollevaar en Oostgaarde.

Op donderdagavond 6 november en op dinsdagavond 18 november organiseert de gemeente twee bijeenkomsten over de toekomst van wonen, welzijn en zorg in de wijken Schollevaar en Oostgaarde. Beide duren van 18.00 tot 21.00 uur. De bijeenkomst voor Schollevaar vindt plaats op 6 november en wordt geopend door wijkwethouder Aart-Jan Moerkerke. Zijn collega Martin Ponte doet hetzelfde op 18 november voor de wijkbijeenkomst Oostgaarde.

Onderwerp van gesprek zijn de huidige en toekomstige voorzieningen/diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. De gedachte hierachter is dat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig en actief mee moeten kunnen blijven doen aan het leven van alledag. Daarvoor is het nodig, dat er voorzieningen en diensten in de wijk zijn die dat mogelijk maken. Maar ook dat die voorzieningen en diensten goed op elkaar zijn afgestemd.

In Schollevaar vindt de bijeenkomst plaats in de aula van het Accentcollege aan de Wisselspoor 2. In Oostgaarde is de ontmoetingsruimte op de begane grond van De Roo van Capelle aan de Baronie 326 gereserveerd. Iedereen die over dit onderwerp - ook wel de woonzorgzone genoemd - wil meepraten, is vanaf 17.30 uur welkom. Voor de deelnemers is er een (gratis) broodjesmaaltijd.

In verband met de voorbereiding van de bijeenkomst wil de gemeente graag weten op hoeveel deelnemers ze kan rekenen. U kunt zich per e-mail aanmelden bij a.van.herk@capelleaandenijssel.nl of via telefoonnummer: (010) 2848365.