21/10/2008 15:02 r/>
Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV)

Minister Klink opent Huisartsbeurs 2008 van LHV

Zaterdag 8 november aanstaande geeft minister Klink het startschot voor de Huisartsbeurs 2008 in Ahoy Rotterdam. Met dit jaar als thema 'Booming Business, 1e lijn centraal' organiseert de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) dit evenement voor de zesde keer. Op de eendaagse, gratis toegankelijke congresbeurs worden kennis, kunde, ervaring, producten en diensten op het gebied van eerstelijnszorg en in het bijzonder de huisartsenzorg in Nederland gedeeld. De beurs staat open voor huisartsen en hun praktijkpersoneel.

Minister Ab Klink van VWS zal om 9.30 uur de Huisartsbeurs officieel openen. Daarna verzorgt de minister samen met hoogleraar Zorgethiek prof. dr. Marian Verkerk de eerste lezing van de dag over transparantie in de zorg. Wij nodigen uw redactie graag uit hierbij aanwezig te zijn.

U bent tevens van harte welkom tijdens de debatten op deze Huisartsbeurs en u kunt een bezoek brengen aan de beursvloer. Het volledige programma van de beurs vindt u op www.huisartsbeurs.nl.

Indien u belangstelling heeft voor een bezoek aan de Huisartsbeurs, verzoeken wij u dit te melden bij de persvoorlichter van de LHV (zie