Protestantse Kerk in Nederland


Ontmoetingsdag stichting Kerken en mensen met een verstandelijke handicap

za 8 november 2008
Onder het thema Vet gaaf! Ik ben goed zoals ik ben wordt een ontmoetingsdag georganiseerd voor mensen met een verstandelijke handicap en hun omgeving.

Centraal op deze dag staat ontmoeting, dans, muziek, zang, toneel, schilderen, kleien en nog meer. s Morgens wordt gestart met meespeeltheater, s middags zijn er werkwinkels en een markt met creatieve activiteiten. De dag wordt afgesloten met een viering waarin de deelnemers van de dag en alle elementen van de Samen-Doe-Dag samenkomen.

De dag is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking die betrokken willen worden bij de activiteiten van kerk en parochie, voor hun familie, huisgenoten, vrienden en vrijwilligers, voor predikanten, pastores, ouderlingen, diakenen en gelovigen.

De dag wordt georganiseerd door de stichting Kerken en Mensen met een verstandelijke handicap in Noord-Holland, in samenwerking met het landelijk platform Samen geloven? Gewoon doen!. Locatie is kerkelijk centrum De Hoeksteen in Leek, kosten EUR 10 p.p. (inclusief lunch).

Meer informatie: tel. (0592) 30 53 05, (06) 1375 9223, (06) 5121 5095, e-mail sggd@sggd.nl.