Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Themabijeenkomst voor sportverenigingen

Om sportverenigingen uit de Utrechtse Heuvelrug te informeren over de mogelijkheden rondom maatschappelijke stageplekken en de combinatiefunctie, organiseert Sportservice Heuvelrug op dinsdag 11 november een themabijeenkomst. Dit is een van de twintig themabijeenkomsten die Sportservice tijdens Sportservice on Tour organiseert.

De bijeenkomst, van 19.30 tot 22.00 uur, gaat in samenwerking met de Stichting Welzijn Utrechtse Heuvelrug en Sportservice Midden Nederland. Locatie is het Revius College aan de Driebergsestraatweg 6c in Doorn. Bestuurders- en vrijwilligers van Heuvelrugse verenigingen kunnen zich gratis tot en met 6 november aanmelden op www.sportserviceheuvelrug.nl (klikken op de banner sportservice on tour). Voor meer informatie kunt u terecht bij sportconsulente Marijn van de Meulengraaf, telefoon 06- 13 66 27 78 of mmeulengraaf@sportservicemiddennederland.nl.

Sportservice on Tour
Sportservice on Tour bestaat uit een serie themabijeenkomsten op het gebied van verenigingsadvisering op diverse locaties in de provincie Utrecht. Voor meer informatie over de cursuskalender kunnen belangstellenden contact opnemen met Maarten Punt, projectmedewerker Verenigingsadvisering, (030) 75 13 845 of kijk op de site: www.sportservicedesk.nl.

Laatst gewijzigd: 29 oktober 2008