Gemeente Helmond


'Blijf er niet mee zitten'

Is het motto van een informatiebijeenkomst op 11 november over ontwikkelingen en knelpunten op HRM gebied, speciaal voor Peellandse ondernemers.

Op dinsdag 11 november, van 14.30 tot 17.00 uur organiseert Werkplein Regio Helmond speciaal voor de Peellandse ondernemers een informatieve bijeenkomst onder het motto: Blijf er niet mee zitten. Hiermee doelend op de personeelsvragen waar ondernemers in de praktijk tegenaan lopen. Onder voorzitterschap van Jan de Jong informeren een drietal sprekers de toehoorders over ontwikkelingen en knelpunten op HRM-gebied.

Zo zal wethouder S. Yeyden ingaan op het HRM-servicepunt dat in Helmond komt. De heer T. Hikspoor, arbeidsdeskundige van UWV, informeert de ondernemers over de actuele ontwikkelingen bij de Wet Poortwachter en WIA. Ook wordt ingegaan op de voordelen van het aannemen, of behouden, van een gedeeltelijk arbeidsongeschikte medewerker. Mevrouw mr. N. Elias, van Van Stiphout advocaten, licht vervolgens het juridische aspect toe; Hoe de werkgever moet handelen bij dreigende arbeidsongeschiktheid van personeel.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is nog mogelijk tot uiterlijk 8 november bij Mieke van Houdt via e-mail mieke.van.houdt@cwinet.nl, of via telefoonnummer 0492 - 78 68 15.